Vlot betalingen ontvangen en betalen? Uw thesaurie zonder zorgen beheren op basis van duidelijke en snelle rapporteringen? Uw succes is de graadmeter voor de service die we u bieden.


Onze proactiviteit en expertise leidden tot een bekroning als "Best Belgian Treasury & Cash Management Bank 2021"

Doordacht thesauriebeheer vormt het hart van de financiële activiteiten van elke organisatie. Binnen het nieuwe Transaction Banking-team stuurt Bruno Koklenberg experten in betalingen en cash management aan. "One team, many experts" is niet zomaar een holle slogan. Onze sterktes? Elke ondernemer, onderneming of publieke instelling kan bij ons terecht voor zijn betalingen, ontvangsten en cash management. We werken steeds op maat van de klant en koppelen de beste digitale oplossingen op de markt aan persoonlijk contact." Die visie is ook erkend door het internationale vakblad Globale Finance, dat de activiteiten op vlak van thesaurie en cash management van Belfius als toonaangevend erkende. In 2021 mogen we daarom trots de titel "Best Treasury & Cash Management Bank 2021 in Belgium" dragen.

Lees het volledige verhaal
MMI Koklenberg
MMI Video PSB
Zorgeloos en efficiënt

Efficiënt betalingen ontvangen? Daar droomt elke ondernemer, onderneming of publieke instelling van. We helpen u graag de beste betaaloplossingen te combineren en te installeren. We vertrekken vanuit onze expertise én bouwen verder op tal van partnerships met innovatieve bedrijven (zoals Mollie en Twikey). Het resultaat? U maakt gebruik van de recentste technologieën, korte time-to-market en echt maatwerk!

MMI Video PSB
Het beste van twee werelden

Op elk moment een overzicht van uw cash positie? Steeds in staat zijn om in te grijpen? U bent in goede handen: als digitale leader bieden we met BelfiusWeb en de BelfiusWeb App efficiënte oplossingen voor uw in- en uitgaande betaalstromen, al dan niet naadloos geïntegreerd met uw boekhouding-, thesaurie- of forecastingtool en volgens (inter)nationale standaarden (zoals Isabel of Swift). Digitale voorsprong, gecombineerd met lokale, persoonlijke dienstverlening. Een garantie op een zorgeloze service!

MMI Video PSB
Zorgen voor financieel evenwicht

Voor een optimaal beheer van uw kasstromen, moet u dagelijks kunnen anticiperen om kasoverschotten te beleggen of financieringsoplossingen te vinden om debetsituaties op te vangen. We helpen u hierbij, zorgeloos en efficiënt, met aangepaste tools op maat van uw situatie.

U kan op ons rekenen


Een solide, (inter)nationale partner voor al uw noden rond thesauriebeheer?
Contacteer ons.

MMI contact

Uw relatiebeheerder bij Belfius brengt u graag in contact met het Transaction Banking-team.

Nog geen relatiebeheerder?

Mail ons      MMI Icon phone02 222 88 33
Terug naar boven