Thema's

Sustainability F05

Nieuwe bankautomaten

De voorbije jaren is het gebruik van cash geld drastisch afgenomen. Naast gewone kaartbetalingen is contactloos of mobiel betalen steeds verder ingeburgerd, met een daling in het aantal geldopnemingen en -stortingen aan de geldautomaten tot gevolg. Deze tendens heeft Belfius ertoe aangezet om samen met 3 andere grootbanken de krachten te bundelen voor een centraal netwerk van bankautomaten.

Meer info
Immo Line F05

Smart Building & Renovation Solution

Een renovatie of nieuwbouw? Laat u begeleiden. Van a tot z. Van gebouwenanalyse tot oplevering. Met 1 centraal aanspreekpunt. En zonder administratieve rompslomp.

Meer info
Working Capital F05

Transaction Banking

Van betaaloplossingen over cash management, hedging, trade finance, tot bankwaarborgen en oplossingen voor uw werkkapitaal: ons Belgisch team van experten staat voor u klaar.

Meer info
Mobiliteit

Uw mobiliteit

De manier waarop we vandaag naar mobiliteit kijken, is grondig veranderd. We stellen de zin of onzin van onze verplaatsingen steeds meer in vraag en komen tot de vaststelling dat het anders moet. Uw organisatie heeft dus alle baat bij een futureproof en flexibel mobiliteitsbeleid. Daar willen we graag bij helpen met innovatieve mobiliteitsoplossingen.

Meer info
Working Capital F05

Belfius Energy Efficiency Package (BEEP)

Als enige bank in België beschikt Belfius over een exclusieve samenwerking met de Europese Investeringsbank (EIB). Samen werkten we een uniek pakket uit voor instellingen die bereid zijn te investeren in energie-efficiëntie.

Meer info
Dossier sécurité

Veilig online bankieren

Cybercriminaliteit is een verzamelnaam voor meestal zeer ingenieuze en professionele fraudetechnieken. Zelfs al behoren de beveiligingssystemen van de Belgische banken tot de beste ter wereld, dan nog vormt de zwakke beveiliging van individuele computers die gebruikt worden voor internetbankieren een ware achilleshiel.

Meer info

Andere thema's