Thema's

MMIT 248px

Uw mobiliteit

De manier waarop we vandaag naar mobiliteit kijken, is grondig veranderd. We stellen de zin of onzin van onze verplaatsingen steeds meer in vraag en komen tot de vaststelling dat het anders moet. Uw organisatie heeft dus alle baat bij een futureproof en flexibel mobiliteitsbeleid. Daar willen we graag bij helpen met innovatieve mobiliteitsoplossingen.

Meer info
Immo Line F05

Smart Building & Renovation Solution

Renoveren of toch een nieuwbouw? Een beslissing waarbij u niet over één nacht ijs gaat. Laat u daarom begeleiden. Van a tot z. Van energieaudit tot oplevering. En dit met 1 centraal aanspreekpunt, zonder administratieve rompslomp.

Meer info
Working Capital F03

Belfius Energy Efficiency Package (BEEP)

Als enige bank in België beschikt Belfius over een exclusieve samenwerking met de Europese Investeringsbank (EIB). Samen werkten we een uniek pakket uit voor instellingen die bereid zijn te investeren in energie-efficiëntie.

Meer info
Smartcities F03

Smart Cities, Climate Action & Circular Economy

Samen bouwen we aan een slimme en duurzame toekomst

Meer info
Sustainability F03

Duurzame Ontwikkeling

Duurzame ontwikkeling betekent een ontwikkeling die afgestemd is op de essentiële behoeften van de huidige generatie, zonder de toekomstige generaties te benadelen of in gevaar te brengen. Duurzame ontwikkeling is dus van cruciaal belang, ook voor Belfius Bank.

Meer info
Silverline F03

Silver Line

De vergrijzing van de bevolking vormt één van de grootste uitdagingen voor de volgende jaren. We worden inderdaad geconfronteerd met de combinatie van een dalend geboortecijfer en een stijgende levensverwachting.

Meer info
Dossier sécurité

Veilig online bankieren

Cybercriminaliteit is een verzamelnaam voor meestal zeer ingenieuze en professionele fraudetechnieken. Zelfs al behoren de beveiligingssystemen van de Belgische banken tot de beste ter wereld, dan nog vormt de zwakke beveiliging van individuele computers die gebruikt worden voor internetbankieren een ware achilleshiel.

Meer info
MiFID

MiFID

MiFID streeft naar een betere bescherming van beleggers en meer transparante informatie. Daarnaast maakt deze richtlijn de handel in financiële instrumenten in de Europese lidstaten verder vrij.

Meer info