Veilig bankieren

Belfius Bank waakt voortdurend over de veiligheid van uw bankverrichtingen om zich zo te kunnen verweren tegen de verschillende manoeuvres van oplichters. Onze veiligheidsmaatregelen slaan zowel op onze electronic-bankingtoepassingen als op uw betalingen en kaarten. Maar wees voorzichtig! Het is uiterst belangrijk dat u, als cliƫnt en gebruiker van online bankieren, ook de nodige maatregelen neemt om uw computer voldoende te beveiligen.

Your Security

Wat moet u doen om veilig online te bankieren?

Geef indringers geen enkele kans. Maar opgelet, hackers veranderen voortdurend van techniek om zo beveiligingsmaatregelen te kunnen omzeilen.

Meer info
Optimal security

Wat stelt Belfius u voor een optimale beveiliging van uw bankverrichtingen voor?

De beveiliging van de betalingen van uw organisatie is essentieel. Net daarom bieden we u de mogelijkheid om veiligheidsfilters te installeren voor uw overschrijvingen, domiciliƫringen en bankkaarten, rekening houdend met de behoeften en de werking van uw organisatie.

Meer info
Bank Security F03

Wat doet uw bank om de veiligheid te verhogen?

De bank waakt er voortdurend over dat u uw transacties kunt doen in de meest veilige omstandigheden. Onze online banking-toepassingen garanderen u dan ook een veilige toegang tot uw bank via het internet.

Meer info
Hashcode F03

Uw doorgestuurde betalingsbestanden controleren met een hash code

Stuurt u ons geregeld (grote) betalingsbestanden door? Om een nog betere beveiliging te garanderen, kunt u vanaf nu gebruikmaken van een hash code om uw bestanden te controleren.

Meer info