Fraude is tegenwoordig alomtegenwoordig en criminelen worden steeds creatiever om uw betalingen te hacken. Ontdek welke buffers Belfius instelt om u te beschermen tegen criminelen. Ook tal van experten delen graag hun ervaringen met u.


MMI Video video1 Pieter Janssens van het Fraud Competence Center licht toe hoe Belfius over de veiligheid van haar klanten waakt en hoe de controle van transacties verloopt.
MMI Video video2 Natacha Vanderhoydonks is met Key Business gespecialiseerd in het ontwikkelen van financiële software die betalingen controleert nog voor ze naar de bank worden gestuurd.
MMI Video video3 Thomas Cornelis is met BDO gespecialiseerd in de bestrijding van cybersecurity, digitale transformatie en fraude.
MMI Video video4 Geert Baudewijns is oprichter van Secutec. Dit cybersecuritybedrijf heeft als missie om intelligentie in cybersecurity aan te reiken.
MMI Video video5 Als financieel directeur deelt Cathy Brouckaert welke maatregelen Stad Brugge neemt om fraude te voorkomen. 
MMI Video video6 Saskia De Leeuw van Febelfin legt de verschillende vormen van online fraude uit en zoomt in op de laatste trends.
MMI Video video7 Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers licht toe voor welke uitdagingen lokale besturen staan in het kader van cybersecurity en welke risico’s ze lopen bij cyberaanvallen.
MMI Video video8 Als Head of Cash Management & Payments Solutions stuurt Bruno Koklenberg een team van experten aan dat de Belfius-klanten bewustmaakt van de technieken die fraudeurs vandaag toepassen.