Bescherm uw toekomst en die van uw zaak

Maak een afspraak met een specialist

Denk ook al eens wat verder


Druk met de opstart of groei van uw nieuwe zaak? Goed bezig! Wellicht staat u niet meteen stil bij wat er nog volgt… Toch al even aan later denken? Loop dan gerust eens door onze fiscaal interessante formules om uw financiële toekomst veilig te stellen. Ook voor de bescherming van uw zaak kunnen we u op maat adviseren.

Uw financiële toekomst


Een zelfstandige of ondernemer heeft minder pensioenrechten dan een loontrekkende of ambtenaar. Een financieel veilige toekomst begint dan ook bij uzelf, en het liefst vandaag al. Afhankelijk van uw statuut hebt u keuze uit verschillende fiscaal voordelige professionele formules om voor extra pensioen te sparen. Ook voor uw werknemers, als u die hebt.

Fiscale spaarformules pensioen

Sluit de gepaste verzekering af


Bescherm de werking en het voortbestaan van uw zaak. Een beroepsverzekering dekt u in tegen onaangename verrassingen zoals arbeidsongeval, schade aan derden, ICT-materiaal, voertuigen… We bieden u de gepaste verzekeringen, afgestemd op uw activiteit en situatie.

Beroepsverzekeringen

Uw voordeel als starter (1) : sluit een verzekering af voor uw professioneel voertuig en geniet (onder bepaalde voorwaarden) 2 maanden gratis op uw eerste jaarpremie.

 

  1. Zelfstandigen, ondernemers en beoefenaars van een vrij beroep die max. drie jaar professioneel actief zijn.