Profiteer van onze exclusieve voordelen voor starters!

Maak een afspraak met een Business-specialist

Bespaar meer dan 750 euro!

Richtte u minder dan 3 jaar geleden uw eigen zaak op, als zelfstandige, ondernemer of met een vrij beroep? Of hebt u plannen om dat binnenkort te doen? We helpen u om een succes te maken van uw project!

Dankzij het Starterspack kan u meer dan 750 euro besparen! (1)  

Betalen – Betaald worden

 

 • Rekeningen en kaarten
  Uw Business Pack of Business Pack Plus (met Mastercard Gold-kredietkaart voor privégebruik) is het 1e jaar gratis; een gemiddeld voordeel van 70 euro .
 • Betaalterminals
  U krijgt 2 maanden gratis op een jaarhuurcontract voor uw Yomani- of Yoximo-terminal; een gemiddeld voordeel van 110 euro.
 • Payconiq by Bancontact
  U betaalt geen abonnementskosten voor de Payconiq by Bancontact-app  waarmee uw klanten u kunnen betalen met hun smartphone, enkel 6 cent/transactie.
 • E-commerce
  U betaalt geen abonnements- of ondersteuningskosten voor onze online betaaloplossingen. Bovendien geniet u unieke voordelige tarieven op de transactiekosten.
 • Europese domiciliëring
  U krijgt 100 gratis elektronische inningen /maand gedurende 1 jaar; een gemiddeld voordeel van 36 euro.

Uw projecten financieren

 

 • Professionele kredieten
  U betaalt de bank geen dossierkosten (2) bij de opening van uw krediet, noch beheerskosten tijdens de eerste 3 jaar van uw beroepsactiviteit; een gemiddeld voordeel van 250 euro.
 • Financiële leasing
  U betaalt geen beheerskosten tijdens de volledige looptijd van uw Belfius Lease-overeenkomst; een gemiddeld voordeel van 100 euro.
 • COSME-waarborg
  U geniet gratis en onder bepaalde voorwaarden de COSME-waarborg, waarbij 50% van uw investeringskrediet (3) automatisch gedekt is. Exclusief bij Belfius!

Uw bedrijfsvoertuigen verzekeren

 

 • Autoverzekering
  U krijgt onder bepaalde voorwaarden 2 maanden gratis op de 1e jaarpremie van uw autoverzekering; een gemiddeld voordeel van 112 euro.

Juridische bijstand vragen

 

 • Jureca
  U krijgt 100 euro (4) korting op de aankoop van juridische diensten en producten die worden aangeboden via het platform jureca.be. U kan er nuttige documenten of standaardovereenkomsten aanschaffen (bv. arbeidsovereenkomst, aandeelhoudersovereenkomst…) en u vindt er ook gespecialiseerde advocaten en juristen; een voordeel van 100 euro.

Interesse?

Word klant bij Belfius en maak kennis met uw nieuwe Business Banking-specialist.

Maak een afspraak

Meer tips en advies in ons dossier "Starters"

 1. Totale waarde van de voordelen als u als starter (zelfstandige, beoefenaar van een vrij beroep of een onderneming die max. 3 jaar actief is) alle producten van het Starterspack neemt.
 2. Zonder externe kosten, zoals expertisekosten…
 3. Het krediet moet bedoeld zijn voor de uitbouw van een activiteit die nog geen 3 jaar bestaat of voor de totstandkoming van een nieuwe activiteit.
 4. U kan de waardebon van 100 euro in 1 keer verzilveren. Hij kan niet worden omgezet in cash.