Uw
Belfius AppEen onmisbare tool voor uw dagelijkse bankzaken en beleggingen!


Appstore     Google Play


Exclusief voor U


U het leven comfortabel maken met gebruiksvriendelijke digitale tools is een ambitie die we elke dag trachten waar te maken. Dat kan alleen door voortdurend te innoveren en producten te ontwikkelen die echt een verschil maken.

Daarom is er nu een exclusieve versie van onze app: speciaal op uw maat. Met performante, innovatieve functies die tot ver buiten onze landsgrenzen erkend worden en die de grote digitale spelers uitdagen.

Een greep uit de mogelijkheden:


Uw dagelijkse bankzaken


Uw overschrijvingen ingeven, het saldo van uw rekeningen bekijken, uw online aankopen betalen... Zo gedaan in een handomdraai.


Uw vermogen opvolgen


Uiteraard met aanbevelingen voor de spreiding en het rendement van uw portefeuille.


Beleggen via Re=Bel


De nieuwe beleggingstool met meer gebruiksgemak dan ooit want naadloos geïntegreerd in uw app. Met enkel en alleen voor u: gedetailleerde analyses van het gerenommeerde beurshuis Kepler Cheuvreux.


Meer info


Exclusieve content via de Newsroom


Korte interessante artikels aangevuld met diepgaande analyses over beleggingen, fiscaliteit, vastgoed, investeringen, vermogensplanning...


Uw online veiligheid is onze prioriteit


Uw transacties verlopen in een volledig beveiligde omgeving waarbij alle communicatie met de bank versleuteld wordt. Meer informatie en tips vindt u hier:

.