Uw
Belfius AppEen onmisbare tool voor uw dagelijkse bankzaken en beleggingen!


Appstore     Google Play


Exclusief voor Private Members


U het leven comfortabel maken met gebruiksvriendelijke digitale tools is een ambitie die we elke dag trachten waar te maken. Dat kan alleen door voortdurend te innoveren en producten te ontwikkelen die echt een verschil maken.

Daarom is er nu de Private Banking-versie van onze app: een exclusieve versie speciaal op uw maat als Private Member. Met performante, innovatieve functies die tot ver buiten onze landsgrenzen erkend worden en die de grote digitale spelers uitdagen.

Een greep uit de mogelijkheden:


Uw dagelijkse bankzaken


Uw overschrijvingen ingeven, het saldo van uw rekeningen bekijken, uw online aankopen betalen... Zo gedaan in een handomdraai.


Uw mandaten opvolgen


Uiteraard met aanbevelingen voor de spreiding en het rendement van uw portefeuille.


Beleggen via Re=Bel


De nieuwe beleggingstool met meer gebruiksgemak dan ooit want naadloos geïntegreerd in uw app. Met enkel en alleen voor u: gedetailleerde analyses van het gerenommeerde beurshuis Kepler Cheuvreux.


Meer info


Exclusieve content via de Newsroom


Korte interessante artikels aangevuld met diepgaande analyses over beleggingen, fiscaliteit, vastgoed, investeringen, vermogensplanning...


Uw online veiligheid is onze prioriteit


Uw transacties verlopen in een volledig beveiligde omgeving waarbij alle communicatie met de bank versleuteld wordt. Meer informatie en tips vindt u hier:


Mobiel bankieren met een van de beste apps ter wereld


Hier in België maken we de beste bankapps ter wereld.

  • Onze Belfius-app behoort volgens een studie van SIA Partners opnieuw tot de beste bankapps ter wereld. Belgisch talent om trots op te zijn!
  • Ze staat 2de op de podium van de bankapps uit een selectie van 135 banken uit 17 landen (de meeste West-Europese landen, de Verenigde Staten, Canada, het Midden-Oosten, Hongkong…)
  • De Belfius-app evolueert continu om u te verrassen en u het leven makkelijker te maken.
  • Met performante en innovatieve diensten en functionaliteiten die tot ver buiten onze landsgrenzen erkend worden en die de grote digitale spelers uitdagen.

.