1. Home
  2. Thema's
  3. B2G
  4. Meedoen aan overheidsopdrachten

Meedoen aan overheidsopdrachten

Een optimale professionele aanpak is uiterst belangrijk om een overheidsopdracht in de wacht te slepen. Zonder een goede voorbereiding en een strikte organisatie kan het snel een tocht met vele hindernissen worden. Ontdek onze talrijke wenken om uw kansen te maximaliseren.

Preparations

Zich voorbereiden zonder de overheidsopdracht af te wachten

Wacht niet tot u de procedure in handen hebt om u te organiseren. De ervaring leert ons dat een goede voorbereiding vóór de ontvangst van een bijzonder bestek uw kansen verhoogt om de opdracht in de wacht te slepen en uw onderneming in poleposition plaatst ten opzichte van uw concurrenten.

Bereid u voor zonder de raadpleging af te wachten
Detection

De overheidsopdrachten opsporen

U hebt misschien de beste producten of diensten, maar dat volstaat niet om aan de publieke of sociale sector te verkopen! Als u niet tijdig de overheidsopdrachten kunt opsporen of niet door de aanbestedende overheid wordt geraadpleegd, loopt u veel kans om naast de overheidsopdracht te grijpen.

Spoor de overheidsopdrachten op
Methodology

Een competitief en conform dossier samenstellen

Alle ondernemingen kunnen vandaag beweren een overheidsopdracht in de wacht te kunnen slepen. Toch hebben enkel diegene die een competitief dossier opstellen met strikte inachtneming van de methodologie van de aanbestedende overheid kans om te slagen.

Stel een competitief en conform dossier samen
Decisions

Handelen na de beslissing van de aanbestedende overheid

Is de beslissing van de aanbestedende overheid positief? Proficiat! Bedank haar voor het vertrouwen dat ze in u stelt en zorg ervoor dat de procedure vlot verloopt. Is de beslissing negatief? Blijf niet bij de pakken zitten! Informeer u over de concurrentie en de zwakte van uw offerte.

Handel na de beslissing van de aanbestedende overheid

Belfius Accelerator

Wenst u deel te nemen aan ons programma "Belfius Accelerator" ?

Registreer u en we contacteren u !