Internationale overschrijvingen

Voor uw internationale overschrijvingen naar landen buiten de SEPA-zone, doet Belfius Bank beroep op een netwerk van partnerbanken. U bent bij Belfius Bank zeker van een vlotte verwerking van al uw internationale overschrijvingen in vreemde valuta's.

Uw voordeel

  • Internationale overschrijvingen verlopen volledig automatisch, dankzij de gebruiksvriendelijke electronic banking-toepassingen MyPortal|BelfiusWeb, BelfiusSoft of Isabel.

Goed om weten

Verlangt u voor uw internationale overschrijvingen op elk moment interessante voorwaarden en een gunstige valutering? Belfius Bank kan u die aanbieden dankzij ons internationale netwerk van solide partnerbanken, die bovendien heel goed vertrouwd zijn met de lokale betaal- en incassosystemen.

Als u in een bepaald land veel verrichtingen doet en gebruik wenst te maken van lokale betaalinstrumenten, dan is het interessant om bij een van onze buitenlandse partners een rekening te openen voor uw lokale bankverrichtingen.

Wilt u meer informatie?

Doet u vaak internationale overschrijvingen via verschillende rekeningen en wenst u een globaal kasoverzicht te krijgen? Ontdek onze oplossing:

Schommelingen van wisselkoersen kunnen de rentabiliteit van uw onderneming beïnvloeden. Als bedrijf bent u op diverse manieren blootgesteld aan wisselrisico's.

International Transfers Video

Wist u dat...

...u internationale betalingen naar bepaalde landen kunt uitsluiten?

Meer info

Alternatieven

De Europese overschrijving

Doet u regelmatig overschrijvingen naar landen binnen de SEPA-zone?

Meer info