Transactietools

IT Line is veel meer dan een eenvoudige e-bankingtoepassing. Om u efficiënter te laten werken, zijn onze oplossingen rijkelijk voorzien van functies. Zo zijn er niet alleen de traditionele transactietools, maar ook tools die u moeten helpen om de juiste beslissingen te nemen. Relevante informatie is in een oogwenk beschikbaar, zodat u niet alleen de juiste keuzes kunt maken, maar dat ook nog veel sneller kunt doen.

Belfius Direct Mobile

BelfiusWeb Mobile

Hebt u een smartphone of tablet (iOS/Android)? Installeer dan zeker onze gratis app en beheer uw bankzaken snel én overal. Ook handig om betalingsbestanden te tekenen!

Ontdek BelfiusWeb Mobile
MMIT Belfius Direct Tabelt F06

BelfiusWeb Tablet

Hebt u een tablet (iOS/Android)? Installeer dan zeker onze gratis app en beheer uw bankzaken snel én overal. Ook handig om betalingsbestanden te tekenen!

Ontdek BelfiusWeb Tablet
MyPortalBelfiusWeb F06

My Portal | BelfiusWeb

U wilt uw rekeningen, beleggingen en kredieten via het internet beheren? Met My Portal|BelfiusWeb beschikt u over een volledige e-bankingoplossing die uw onderneming, in realtime, toegang verleent tot alle diensten van Belfius en die alle nuttige financiële informatie verschaft om beslissingen te nemen en om te handelen.

Maak kennis met My Portal | BelfiusWeb
BelfiusSecureEDI F06

Belfius Secure EDI

U wisselt omvangrijke bestanden uit met Belfius (betalingen, domiciliëringen, CODA- en PaPyRuS-reporting)? U wilt het proces optimaliseren om de kosten voor de verwerking van financiële informatie te drukken en om het vertrouwelijke karakter en de integriteit van uw gegevens te waarborgen? Kies dan voor Belfius Secure EDI.

Maak kennis met Belfius Secure EDI
Isabel F06

Isabel

U wilt het beheer van uw financiële stromen optimaliseren door al uw transacties bij verschillende Belgische banken via één enkele e-bankingtoepassing te managen? U wilt gebruik kunnen maken van de elektronische loketten van verschillende administraties? Met Isabel beschikt u over de ideale oplossing.

Maak kennis met Isabel
CMI F06

Cash Management International

U werkt met bankrekeningen in verschillende landen? Onze elektronische oplossingen inzake Cash Management International, via My Portal|BelfiusWeb, Isabel of SWIFT, geven u een algemeen overzicht. Ze zorgen er ook voor dat u uw thesaurieverrichtingen voor al uw entiteiten in de wereld kunt optimaliseren, en dat u al uw betalings- en invorderingsstromen vanaf één enkel punt in België kunt aansturen.

Maak kennis met Cash Management International
BelfiusPayButton F06

Belfius Pay Button

U wilt de duizenden abonnees van Belfius Direct Net de mogelijkheid te bieden om op uw website te betalen via hun zichtrekening? De Belfius Pay Button is de ideale oplossing voor online-aankopen door klanten van de bank. Ze moeten enkel hun elektronische handtekening plaatsen. De details van de betaling worden automatisch ingevuld. Erg praktisch om uw verkoopcijfers te verhogen!

Maak kennis met Belfius Pay Button
Bankswift

Belfius via SWIFT

U maakt gebruik van het SWIFT-netwerk om te communiceren met al uw banken over de hele wereld, en u wilt langs deze weg ook met Belfius Bank communiceren? Belfius via SWIFT is de oplossing die u zoekt! met deze dienst beschikt u over een volledige service voor uw betalingen en over een thesauriebeheer bij Belfius Bank op maat van uw internationale activiteiten.

Maak kennis met Belfius via SWIFT
BelfiusEtradeFinance F05

Belfius e-Trade Finance

U bent invoerder? U bent uitvoerder? Met Belfius e-Trade Finance beschikt u over een gebruiksvriendelijke en krachtige internettoepassing die u de mogelijkheid biedt de snelheid en de transparantie van uw kredieten en documentaire afgiften te doen toenemen, en die u helpt om in alle veiligheid de waarborgen tot stand te brengen die u aan uw commerciële partners biedt.

Maak kennis met Belfius e-Trade Finance
BelfiusAutoLease F05

Customer Information Services - Belfius Auto Lease

Wilt u een nieuwe wagen aankopen? Bent u verantwoordelijk voor het wagenpark van uw bedrijf? Dankzij Customer Information Services kunt u alle gegevens van uw wagenpark bij Belfius Auto Lease efficiënt online beheren: beschikbare wagens, aanbiedingen en promoties, status van de bestelde wagens en lopende contracten, vervangwagens, reporting …

Maak kennis met Customer Information Services
BelfiusCommercialFinance F05

BCF Online - Belfius Commercial Finance

Hebt u hulp nodig bij uw debiteurenbeheer en bij het innen van uw facturen? BCF Online vereenvoudigt uw administratieve taken en stelt u in staat om in alle veiligheid gegevens uit te wisselen tussen uw eigen IT-platform en dat van Belfius Commercial Finance. Met één muisklik beschikt u over de meest recente gegevens van onbetaalde bedragen, ontvangen betalingen, uw rekening-courant …

Maak kennis met Belfius Commercial Finance