Bijkomende digitale toepassingen financieel beheer

Isabel F05

Isabel

U wilt het beheer van uw financiële stromen optimaliseren door al uw transacties bij verschillende Belgische banken via één enkele e-bankingtoepassing te managen? U wilt gebruik kunnen maken van de elektronische loketten van verschillende administraties? Met Isabel beschikt u over de ideale oplossing.

Maak kennis met Isabel
CMI F05

Cash Management International

U werkt met bankrekeningen in verschillende landen? Onze elektronische oplossingen inzake Cash Management International, via BelfiusWeb, Isabel of SWIFT, geven u een algemeen overzicht. Ze zorgen er ook voor dat u uw thesaurieverrichtingen voor al uw entiteiten in de wereld kunt optimaliseren, en dat u al uw betalings- en invorderingsstromen vanaf één enkel punt in België kunt aansturen.

Maak kennis met Cash Management International
Bankswift

Belfius via SWIFT

U maakt gebruik van het SWIFT-netwerk om te communiceren met al uw banken over de hele wereld, en u wilt langs deze weg ook met Belfius Bank communiceren? Belfius via SWIFT is de oplossing die u zoekt! met deze dienst beschikt u over een volledige service voor uw betalingen en over een thesauriebeheer bij Belfius Bank op maat van uw internationale activiteiten.

Maak kennis met Belfius via SWIFT
BelfiusSecureEDI F03

Belfius Secure EDI

U wisselt omvangrijke bestanden uit met Belfius (betalingen, domiciliëringen, CODA- en PaPyRuS-reporting)? U wilt het proces optimaliseren om de kosten voor de verwerking van financiële informatie te drukken en om het vertrouwelijke karakter en de integriteit van uw gegevens te waarborgen? Kies dan voor Belfius Secure EDI.

Maak kennis met Belfius Secure EDI
Transactietools F03

E-signing

Met de elektronische handtekening ondertekent u eenvoudig uw verrichtingen in BelfiusWeb.

Maak kennis met de elektronische handtekening