Hulpmiddelen bij het nemen van beslissingen

In een omgeving die voortdurend verandert, moet u steeds weer anticiperen, voorbereid zijn en reageren op tal van dagelijkse gebeurtenissen om de goede werking van uw onderneming veilig te stellen. Opdat u zo snel mogelijk de juiste keuzes zou maken, hebben wij dan ook diverse doeltreffende ondersteunings- en assistentiediensten ontwikkeld.

Messaging F03

Alerting

U wilt de evolutie van uw financiën op de voet kunnen volgen, net als uw liquide middelen en uw beleggings- en kredietportefeuille? De verwerking van transacties en bestanden? Nieuwe Europese domiciliëringsopdrachten? Rentevoeten? Alerting is het antwoord, zonder dat u de hele tijd voor uw computerscherm moet zitten.

Maak kennis met Alerting
MarketRatesWatch F03

Market Rates Watch

U wilt de toestand op de financiële markten snel kunnen opvolgen? Dankzij Market Rates Watch, dat via My Portal | BelfiusWeb beschikbaar is, volstaat een blik op de grafieken en vergelijkende tabellen om op de hoogte te blijven van de evolutie van de rentevoeten, van de indexen, van de wisselkoersen … Deze tool schittert zowel door zijn gebruiksgemak als door zijn verschillende analysemogelijkheden.

Maak kennis met Market Rates Watch