Betaal makkelijk in buurtwinkels met de Payconiq by Bancontact app


Croissants bij de bakker of een ruiker bloemen bij de bloemist… U hebt niet altijd geld op zak. Maar uw smartphone wel, niet? Voortaan kan u met uw smartphone betalen en de Payconiq by Bancontact app. Niet alleen in de winkel op de hoek, maar ook om een vriend terug te betalen.

Voordelen

Geen debetkaart of cash meer nodig, uw smartphone met de Payconiq by Bancontact app volstaat

Betaal uw aankopen makkelijk in de partner-winkels. Selecteer de naam van de winkel in de app, vul het bedrag in en bevestig met uw geheime code

Betaal een vriend in de contactenlijst van uw smartphone terug

Gratis in de App Store en op Google Play

De transacties worden beveiligd en gewaarborgd door Payconiq by Bancontact

Download en activeer de Payconiq by Bancontact app nu


Uw aankopen betalen bij een handelaar in de buurt was nog nooit zo eenvoudig. U zal snel niet meer zonder kunnen.

Hoe Payconiq by Bancontact activeren?

 1. Download de gratis Payconiq by Bancontact app via de App Store (iOS) of Google Play (Android)
 2. Registreer u, vul uw identificatiegegevens in en kies de bank waarvan u de rekening aan Payconiq by Bancontact wil koppelen (Belfius)
 3. Als u Belfius kiest, komt u automatisch in de Belfius Mobile app. U selecteert dan de rekening voor betalingen via Payconiq by Bancontact
 4. In de Payconiq by Bancontact app kiest u uw geheime code en ontvangt u een bevestigingsmail. Klikken op de link in die e-mail en Payconiq by Bancontact is gebruiksklaar!
 • Hoe met Payconiq by Bancontact betalen?

  Open aan de kassa van een deelnemende handelaar de Payconiq by Bancontact app en selecteer de winkel in de lijst van handelszaken. Vul de prijs van uw aankoop in, bevestig de betaling met uw persoonlijke code en klaar.
 • Maximumbedrag voor uw betalingen

  Bij gebruik van de Payconiq by Bancontact-app is het maximumbedrag per dag € 350 voor een betaling tussen vrienden of bij een handelaar in een fysieke winkel of online (max. 1 000 euro/week).
  Het minimumbedrag is € 0,02.
 • Technische voorwaarden

  U moet de Belfius Mobile app op uw smartphone installeren en activeren. Uw smartphone moet verbonden zijn met internet (wifi, 3G of 4G) en over het volgende besturingssysteem beschikken:
  • Android: Android 7.0 of latere versie
  • iPhone: iOS 13.0 of latere versie