Uw browser en Belfius Direct Net

Om het maximum uit Belfius Direct Net te halen, snel en in alle veiligheid, gebruikt u best het recentste besturingssysteem en de laatste internetbrowser. Ontdek hier welke browsers we ondersteunen.

Welke browser gebruikt u nu?

Uw browser is het programma waarmee u op het internet surft (bv. Google Chrome, Internet Explorer, Edge, Firefox of Safari).

Ontdek welke browserversie u nu gebruikt


Ondersteunde browsers


Microsoft stopt met de ondersteuning van en security-updates voor Internet Explorer 11. Stap dus best zo snel mogelijk over op Google Chrome, Edge of Mozilla Firefox om u aan te melden op Belfius Direct Net of onze website te bekijken. In de loop van 2020 zal u dat om veiligheidsredenen niet meer kunnen doen met Internet Explorer 11.

Microsoft deelde ook mee dat het Windows 7 niet meer ondersteunt vanaf 14 januari 2020. Belfius zet de technische ondersteuning voor Windows 7 dus ook stop. Microsoft raadt u aan om over te stappen naar Windows 10. Het blijft wel mogelijk om u aan te melden op Belfius Direct Net en onze website te bekijken.

Voor Apple-pc's bieden we technische ondersteuning voor recente browserversies die draaien op het besturingssysteem Mac OS X 10.13 en hoger.

 

Welke browsers kunt u gebruiken?

 

Tablet

iOS


Safari: vorige en recentste versie

Android


Google Chrome: vorige en recentste versie