Ontdek de Belfius-kaartlezer!

Met de kaartlezer bankiert u in alle veiligheid


Gunstig en makkelijk


Verbonden met de computer

Als u de kaartlezer via de USB-kabel met de computer verbindt, moet u enkel nog uw geheime code invoeren om een verrichting te ondertekenen. Dat is eenvoudiger en sneller dan vroeger, maar even veilig.

Ook bruikbaar zonder USB-kabel!

De kaartlezer bevat immers de nieuwste beveiligingstechnologie├źn. De USB-kabel hoeft dus niet overal mee naartoe ... Handig als u op reis gaat of als u wilt bankieren via de Belfius Mobile app!

Uw kaartlezer is ook een eID-lezer

U kunt uw kaartlezer met USB-kabel ook gebruiken met uw elektronische identiteitskaart bij online overheidstoepassingen zoals Tax-on-web. Installeer hiervoor de meest recente versie van de eID-software op uw pc. Deze software vindt u op eid.belgium.be, alsook de info over de vereiste browsers en besturingssystemen.

Speciale kaartlezer voor blinden en slechtzienden

Wist u dat er een aangepaste kaartlezer bestaat voor mensen met een visuele beperking? Het formaat is groter, net als de toetsen. Hij zegt luidop wat u moet doen en werkt nog met de eenvoudige M1-M2-toetsen in plaats van de LOGIN/SIGN/BUY-toetsen.

Hebt u een verminderd zicht, dan krijgt u de 1e kaartlezer helemaal gratis. Een extra kaartlezer kost 100 euro. En u kan hem gewoon in uw kantoor aanvragen.

Hoe installeert u de kaartlezer?

Belfius Direct Net

Wilt u zich liever niet verplaatsen voor uw rekeninguittreksel? Wilt u uw bankverrichtingen in alle veiligheid doen wanneer u dat wenst?