Ontdek onze voordelen voor jobstarters!

Tips voor een geslaagde start


Starten in het actieve leven betekent veel keuzes maken, wat u soms angst kan inboezemen.
Als Jobstarter kan u bij Belfius rekenen op de begeleiding en de tips van heel wat specialisten.

Uw geldzaken beheren, een kredietkaart kiezen, een autolening afsluiten, starten met pensioensparen… Bij ons bent u aan het juiste adres voor het beste advies!

Maak een afspraak in het dichtstbijzijnde Belfius-kantoor

Uw loon makkelijk beheren


De 1e stap na het openen van een zichtrekening is uw loon erop laten storten via een domiciliëring. Voor uw vaste kosten (huur, elektriciteit, gsm-factuur...) geeft u gewoon een bestendige opdracht vanop uw rekening. Zo betaalt u nooit te laat en vermijdt u aanmaningskosten.
Een kredietkaart of prepaid kaart kan handig uit de hoek komen voor uw aankopen op internet of uitgaven overal ter wereld.

Gebruik het juiste betaalmiddel

Installeer zeker de Belfius-app op uw smartphone en/of tablet !


Zo kan u de stand van uw rekeningen makkelijk opvolgen, uw overschrijvingen doen zonder kaartlezer en met via uw smartphone betalen in de buurtwinkel!

Ontdek de Belfius Mobile app

Uw voordelen als Jobstarter

Word klant 1, 2, 3

Bent u nog geen klant bij Belfius?


Geen probleem! Word dat dan meteen in enkele stappen!
Ontdek hoe in onze video.

Overtuigd?

Mastercard® is een geregistreerd handelsmerk en het design van cirkels is een handelsmerk van Mastercard® International Incorporated.
  1. In het kader van een opening van een nieuwe en eerste Belfius Pulse White, Belfius Comfort Red, Belfius Comfort Gold of Belfius Comfort Platinum rekening of in het kader van een omzetting van een Classic, een Belfius Comfort of een Belfius Pulse rekening zonder kredietkaart in een Belfius Pulse White, Belfius Comfort Red, Belfius Comfort Gold of Belfius Comfort Platinum rekening. Indien er op de rekening 2 titularissen zijn, moeten beide titularissen < 30 jaar zijn om van het voordeel te genieten.
    Zopas 29 geworden? De kaart blijft gratis tot je 30e verjaardag.