Veranderd budget

Calculator with hand

Nu uw zoon of dochter afgestudeerd is, komt er mogelijk een deel van uw budget terug vrij. Wat kunt u ermee doen?

Wanneer verliest u het recht op kindergeld?

Zolang uw afgestudeerde zoon of dochter op zoek is naar zijn eerste job en jonger is dan 25 jaar, krijgt u onder bepaalde voorwaarden tijdens de wachttijd voor de werkloosheidsuitkeringen nog elke maand kindergeld.

Geef uw afgestudeerde een duwtje in de rug

Blijft uw afgestudeerde nog even knus thuis wonen? Dan kunt u de vrijgekomen centen laten aangroeien tot een stevige spaarpot, om mee te geven wanneer uw zoon of dochter een eigen stek betrekt.

Spaar- en beleggingsplannen

Bij Belfius vindt u ongetwijfeld een spaar- en beleggingsplan dat aansluit bij uw wensen. Ongeacht het tempo waarin u de spaarpot voor uw zoon of dochter wilt opbouwen en de middelen die u daarvoor beschikbaar hebt.

Ontdek het aanbod van de maand

Beleg voor uzelf, zonder een welbepaald doel

Ongetwijfeld vindt u hiervoor uw gading in onze maandelijkse selectie van interessante spaar- en beleggingsproducten voor. Om het product te vinden dat het beste bij uw beleggersportret past, brengen we ze telkens samen in een vergelijkende tabel en koppelen we ze aan uw portret.

Ontdek ons aanbod van de maand

Investeer in woning of auto

Misschien hebt u wel een heel specifiek doel voor ogen met het vrijgekomen geld. Uw zoon of dochter is het ouderlijke huis uit, en u wilt:

Maandelijks aanbod

Elke maand stellen we u enkele interessante spaar- en beleggingsproducten voor!