Uw verzekeringen aanpassen

Hand writing on paper

U hebt samen verschillende verzekeringen gesloten om uw gemeenschappelijke goederen en uw gezin te beschermen. Vandaag is uw gezinssituatie en misschien ook uw woning of uw voertuig veranderd. Wat moet u doen om correct verzekerd te blijven?

Wat met de familiale, woon- of autoverzekering?

Hoe uw verzekeringen aangepast moeten worden, hangt af van hoe uw situatie veranderd is. Bent u verhuisd? Dan moet u een nieuwe woonverzekering aangaan. Hebt u het deel van uw ex-echtgeno(o)t(e) in uw woning ingekocht? Dan moet u uw verzekering aanpassen door ze op uw naam te zetten. Hetzelfde geldt voor de autoverzekering, als die gemeenschappelijk was, of voor de familiale verzekeringen.

In sommige gevallen hoeft u alleen maar de naam van uw ex-echtgeno(o)t(e) te laten schrappen. In andere gevallen is het nuttig een nieuwe polis te ondertekenen om u in uw eigen naam te verzekeren en een optimale bescherming van uw goederen en uw gezin te genieten.

Maak een afspraak met uw Belfius-verzekeringsadviseur om uw verzekeringscontracten te laten nakijken. Zo bent u zeker dat u een uitgebreide en betrouwbare dekking geniet.

Maak kennis met ons aanbod van verzekeringen

  • Contacteer ons via

    Vragen & Contact