Samenwonen

Couple unpacking boxes

Bent u samen met uw partner op zoek naar een huis om te huren of te kopen? Zodra u uw keuze hebt gemaakt, kunt u aan de inrichting beginnen denken.

Een huis huren

Als u een volledig huis of een appartement huurt, zal de eigenaar u vragen om een waarborg te storten. U kunt dat bedrag op een gratis huurwaarborgrekening zetten. Zodra de huurovereenkomst beëindigd wordt, krijgt u het bedrag volledig of gedeeltelijk (als er huurschade wordt vastgesteld of als u nog achterstallige huur of lasten moet betalen) terug, samen met de interesten op dat bedrag.

De huur kunt u betalen via een doorlopende betalingsopdracht op uw betaalrekening.

Een huis verzekeren

Of u nu huurder of eigenaar bent: kies voor de app-normale woonverzekering, een combinatie van een klassieke brandverzekering, een familiale verzekering en rechtsbijstand.

Als u jonger bent dan 35 jaar en voor de eerste keer een familiale verzekering neemt, dan krijgt u het eerste jaar 50% korting.

Maak kennis met het verzekeringspakket app-normale woonverzekering

Een huis kopen

Een eigen huis, appartement of bouwgrond kopen is voor veel mensen de belangrijkste aankoop van hun leven. Belfius Bank kan voor u een woonkrediet op maat ontwerpen.

Ongeacht de formule die u kiest, bieden wij u de mogelijkheid om de betaling van drie maandelijkse aflossingen eenmalig uit te stellen als u op een gegeven moment meer financiële ademruimte kunt gebruiken.

Ontdek onze kredietoplossingen voor uw woning

Sparen voor een huis

Bent u van plan een volledig huis of een appartement te kopen of te bouwen?

Wij hebben een interessante spaarformule voor u waarmee u aanzienlijke voordelen kan genieten: ze kan in principe fiscaal in mindering worden gebracht en kan worden omgezet in een schuldsaldoverzekering op het ogenblik dat u een woonkrediet aangaat.

Lees alles over het woonkrediet

Meubelen en accessoires

Voor al die uitgaven kunt u gebruikmaken van Budgetline of de Mastercard® Red Flex. Die kredietlijnen kunnen u tijdelijk wat meer financiële ademruimte geven.

Mastercard® is een geregistreerd handelsmerk en het design van de cirkels is een handelsmerk van Mastercard® International Incorporated.

  • Contacteer ons via

    Vragen & Contact