Samenwonen

Couple unpacking boxes

Bent u samen met uw partner op zoek naar een huis om te huren of te kopen? Zodra u uw keuze hebt gemaakt, kunt u aan de inrichting beginnen denken.

Een huis huren

Als u een volledig huis of een appartement huurt, zal de eigenaar u vragen om een waarborg te storten. U kunt dat bedrag op een gratis huurwaarborgrekening zetten. Zodra de huurovereenkomst beëindigd wordt, krijgt u het bedrag volledig of gedeeltelijk (als er huurschade wordt vastgesteld of als u nog achterstallige huur of lasten moet betalen) terug, samen met de interesten op dat bedrag.

De huur kunt u betalen via een doorlopende betalingsopdracht op uw betaalrekening.

Een huis verzekeren

Of u nu huurder of eigenaar bent: kies voor Belfius Home & Family, een combinatie van een klassieke brandverzekering, een familiale verzekering en rechtsbijstand.

Als u jonger bent dan 30 jaar en voor de eerste keer een familiale verzekering neemt, dan is die het eerste jaar volledig gratis, net als de bijstandsverzekering die u zelf mag kiezen.

Maak kennis met het verzekeringspakket Belfius Home and Family

Een huis kopen

Een eigen huis, appartement of bouwgrond kopen is voor veel mensen de belangrijkste aankoop van hun leven. Belfius Bank kan voor u een woonkrediet op maat ontwerpen.

Ongeacht de formule die u kiest, bieden wij u de mogelijkheid om de betaling van drie maandelijkse aflossingen eenmalig uit te stellen als u op een gegeven moment meer financiële ademruimte kunt gebruiken.

Ontdek onze kredietoplossingen voor uw woning

Sparen voor een huis

Bent u van plan een volledig huis of een appartement te kopen of te bouwen?

Wij hebben een interessante spaarformule voor u waarmee u aanzienlijke voordelen kan genieten: ze kan in principe fiscaal in mindering worden gebracht en kan worden omgezet in een schuldsaldoverzekering op het ogenblik dat u een woonkrediet aangaat.

Meubelen en accessoires

Voor al die uitgaven kunt u gebruikmaken van Budgetline of de Mastercard® Red Flex. Die kredietlijnen kunnen u tijdelijk wat meer financiële ademruimte geven.

Mastercard® is een geregistreerd handelsmerk en het design van de cirkels is een handelsmerk van Mastercard® International Incorporated.

Contacteer ons