Interessante en voordelige mobiliteitsoplossingen voor uw medewerkers

 

Het duurzame karakter van uw organisatie versterken is éen van uw prioriteiten. En daarin speelt de mobiliteit van uw medewerkers een centrale rol.

Belfius biedt u soepele en innoverende oplossingen die perfect aan uw doelstellingen beantwoorden en bijdragen aan een aantrekkelijk imago voor uw organisatie.

 

Stap flexibel over naar zachte mobiliteit met autoleasing en laadtoepassingen

Met Belfius Auto Lease kan u uw werknemers een ‘all-in-one’ leasingformule (met aankoopoptie) bieden: banden, onderhoud, herstellingen, bijstand, verzekeringen, een laad- of tankkaart, vervangwagen enz.

Uw transitie naar elektrische mobiliteit optimaliseren? CenEnergy by Belfius, een vooraanstaande partner op het vlak van duurzame mobiliteit, biedt u performante en op maat gemaakte oplossingen, inclusief installatie van laadpalen, toegang tot een beheerplatform, een digitale app van CenEnergy en laadpassen.

Een aanbod aan alternatieve en duurzame vervoermiddelen

Belfius Bike Lease biedt u een ‘all-in’ operationele fietsleasing, aangepast aan uw behoeften en die van uw werknemers. Een complete formule die ook goed is voor hun gezondheid!
Deze oplossing is fiscaal voordelig: neutraal wat kosten betreft, geen betaling op het voordeel, en leasing en eventuele kilometervergoeding zijn 100% aftrekbaar.

Met Belfius Move by Skipr beschikt u over een oplossing waarmee u het openbaar vervoer combineert met gedeelde en individuele vervoermiddelen. Met deze handige app plant, boekt en betaalt de gebruiker rechtstreeks zijn reizen en worden de kosten automatisch gecentraliseerd op één enkele factuur.

Advies van mobiliteitsexperts als aanspreekpunt

Experts om u te begeleiden en te ondersteunen in de mobiliteitsaanpak van uw organisatie, met advies over mobiliteitsoplossingen & het mobiliteitsbudget, over TCO (Total Cost of Ownership), over ontwikkelingen en nieuws in de mobiliteitsmarkt (restwaarden, merken, aanbod, enz.), over fietsverhuur, over belastingen en regelgeving, enz.

Een platform voor vlot mobiliteitsbeheer

My Belfius Mobility is een praktisch en efficiënt beheerplatform voor mobiliteitsmanagers en bestuurders. Met welke troeven? Centralisatie van contracten voor een vereenvoudigd wagenparkbeheer, mogelijkheid tot simulaties en analyses, heel wat informatie en documenten, zoals voor de aangifte van een schadegeval…

Hebt u een vraag of hulp nodig?

  • Uw relatiebeheerder staat klaar om u verder te helpen. Aarzel niet om contact op te nemen met haar/hem.
  • Bent u nog geen klant? Geen probleem. Via deze link, en afhankelijk van de regio waarin u actief bent, kan u ons bellen op het bijhorende nummer.
Onze medewerkers helpen u graag verder.