Onze realisaties

Met meer dan 30 jaar ervaring in vastgoed en meer dan 1.500 gerealiseerde projecten op de teller staat Belfius tot uw dienst. Onze vastgoedspecialisten en innovatieve partners begeleiden u van a tot z bij haalbaarheidsstudies, financiering en projectbeheer. Of het nu gaat om nieuwbouw, energiezuinige renovatie of opwekken en delen van hernieuwbare energie. We bieden oplossingen op maat die steeds voldoen aan uw behoeften en eisen. Ook een vastgoedproject in gedachten? Laat u inspireren door onze realisaties!

Gemeentebestuur Willebroek

Huis van de vrije tijd - Site De Schalk (Sportcluster en cluster BKO/kribbe)

Architect
STRAMIEN cvba

Hoofdaannemer
Stadsbader N.V.

Belfius Bank publiceert de informatie over dit project vrijblijvend en louter ter informatie. We streven ernaar om de kwaliteit van de gepubliceerde informatie te waarborgen, gebaseerd op de meest recente en betrouwbare bronnen. Het is belangrijk om op te merken dat de toepasselijke regelgeving kan verschillen naargelang het Gewest waarin het project zich bevindt. Belfius Bank kan niet garanderen dat de informatie up-to-date is bij wijzigingen in de regelgeving na deze datum.

Deze informatie is vertrouwelijk en exclusief eigendom van Belfius Bank. Elk gebruik of verspreiding vereist altijd voorafgaande toestemming van Belfius Bank.

Hebt u een vraag of hulp nodig?

  • Uw relatiebeheerder staat klaar om u verder te helpen. Aarzel niet om contact op te nemen met haar/hem.
  • Bent u nog geen klant? Geen probleem. Via deze link, en afhankelijk van de regio waarin u actief bent, kan u ons bellen op het bijhorende nummer.
Onze medewerkers helpen u graag verder.