Silver Line

De vergrijzing van de bevolking vormt één van de grootste uitdagingen voor de volgende jaren. We worden inderdaad geconfronteerd met de combinatie van een dalend geboortecijfer en een stijgende levensverwachting.

Belfius, uw partner
Belfius stelt al zijn ervaring ten dienste van zijn bevoorrechte cliënten. We volgen de vergrijzingsproblematiek en de concrete gevolgen ervan op de voet en integreren die informatie zoveel mogelijk in de oplossingen die we aanbieden. Het is onze ambitie u de nodige ondersteuning te bieden om deze enorme uitdaging succesvol aan te gaan. Silver Line past perfect in dat opzet.

Pension F05

Pensioenen

Wij verzekeren alle pensioenstelsels en verzorgen het beheer van de voorgestelde financiële oplossingen.

Meer info
System F05

Systeem I

Sommige mensen die in uw instelling verblijven, wensen u het beheer van hun inkomsten, uitgaven of spaargeld geheel of gedeeltelijk toe te vertrouwen.

Meer info
Flexitrans F05

Flex-i-Trans

Flex-i-Trans is een flexibele oplossing voor het vervoer van mindervaliden. U vormt een gewone minibus in een mum van tijd om tot een veilig en praktisch vervoermiddel voor rolstoelsgebruikers.

Meer info

Silver Line : duurzame oplossingen voor de vergrijzingsproblemen

Silver Line is het geheel van oplossingen die Belfius voorstelt om u te helpen de continuïteit van een hoogwaardige dienst te garanderen door de oudere bevolking welzijn en levenskwaliteit te bieden.

Ons aanbod bevat oplossingen voor de financiering en de bouw van woongelegenheid voor bejaarden, specifieke pensioenverzekeringsproducten voor de ambtenaren (gamma Belfius PubliPension voor mandatarissen, statutaire en contractuele ambtenaren), of voor het personeel van de Organismen voor de financiering van Pensioenen (OFP). Daarnaast bieden we producten aan om de tegoeden van rusthuisbewoners te beheren (Systeem I). Tenslotte publiceert Belfius talrijke specifieke studies over de bevolkingsevolutie.

Silver Line is veel meer dan een concept. Via dit aanbod willen we u concrete en innovatieve oplossingen aanreiken, waarmee u efficiënt kan inspelen op de veelvuldige uitdagingen die de vergrijzing van de bevolking met zich meebrengt.