Deucalion

Deucalion F03

Deucalion is gespecialiseerd in het beheer van A tot Z van dossiers voor overheidssubsidies in België.

Welke services biedt Deucalion aan?

Een allesomvattende service van A tot Z.

  • Opsporen in binnen- en buitenland van subsidie-opportuniteiten die van toepassing kunnen zijn op uw projecten.
  • Begeleiden van subsidie-aanvragen van het begin van de analyse van het dossier tot de oplevering ervan.
  • Bemiddelen in overheidsgerelateerde dossiers (met name op het vlak van stedenbouw en milieu) en optimalisering van uw communicatie met de verschillende overheidsdiensten.

Deucalion hanteert in de regel het ‘no cure no pay’-principe. U betaalt ongeveer 10 % van de verkregen steun, en dat alleen als er steun uitbetaald wordt. U dient een voorschot te betalen.

Ook in andere soorten dossiers kan Deucalion tussenkomen. Bijvoorbeeld om problemen op te lossen op het vlak van stedenbouw of de milieuwetgeving. In die gevallen is een andere tarifering van toepassing.

Waaruit bestaat ons partnership met Deucalion?

Belfius koos ervoor om met Deucalion te werken voor Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Als uw specialist Business Banking bij een specifiek dossier of tijdens een meer algemeen onderhoud subsidiepotentieel detecteert, zal hij u in contact brengen met Deucalion.

Dankzij Deucalion komt u te weten voor welke steunmaatregelen u in aanmerking komt. Het kan daarbij gaan om diverse premies en om andere steun van provinciale, regionale, federale of Europese aard. Deucalion begeleidt u van A tot Z bij de aanvraag en bemiddelt in overheidsgerelateerde dossiers.

De contractuele samenwerking die uit de doorverwijzing van u door Belfius naar Deucalion kan volgen, verloopt uitsluitend tussen u en Deucalion aan de voorwaarden van laatstgenoemde.

Meer info over Deucalion en zijn activiteiten?

Surf naar de site van Deucalion

Uw specialist Business Banking

Uw specialist Business Banking is uw bevoorrechte financiële partner. Hij begeleidt u vanaf de totstandkoming van uw project. Omdat hij uw persoonlijke situatie kent, is hij het best geplaatst om u te adviseren en u te leiden naar oplossingen die beantwoorden aan uw behoeften en de specifieke vereisten van uw activiteit.

Aarzel niet om uw specialist Business Banking te contacteren

Steun aan starters voor investeringskredieten

Onze samenwerking met het Europees Investeringsfonds kan uw kredietaanvraag vergemakkelijken.

Ontdek meer over de voorwaarden

Starters en overheidssteun

U start een activiteit. Welke steun kunt u krijgen?

Bekijk ons startersdossier