Atos Worldline

Atos Content

Atos Worldline is het expertisecentrum van Atos Origin voor hoogtechnologische transactiediensten. Als leider in elektronische transacties is Atos Worldline gespecialiseerd in elektronische betalingen (issuing (of diensten voor uitgevers van kaarten), acquiring (of verkoop van betaalterminals via partners), terminals, betaaloplossingen en kaartverwerking), eCS (oplossingen voor de ontwikkeling van onlinediensten voor klanten, burgers en gemeenschappen) en diensten voor de financiële markten.

Welke diensten biedt Atos Worldline aan?

Atos, de belangrijkste leverancier van betaalterminals en oplossingen voor elektronisch betalen in België en Europa, biedt de volgende diensten aan:

  • advies over de betaalformule en -terminal die het best aansluiten bij uw activiteit
  • grote keuze terminals: toonbankterminals, mobiele terminals, inbouwterminals of terminals voor tankstations
  • ruime aanvaarding van de kaarten op de voorgestelde terminals: Bancontact/MisterCash, Maestro, Mastercard, Visa, bedrijfskaarten
  • diensten voor installatie en onderhoud van de terminals
  • betaaloplossingen zonder terminals: via internet of via gsm

Waaruit bestaat onze samenwerking met Atos Worldline?

Belfius heeft een akkoord gesloten met Atos Worldline waardoor het een handelsagent van Atos Worldline wordt. Dankzij die overeenkomst kunnen we u een heel voordelig aanbod doen voor de aankoop of huur van een kwalitatieve betaalterminal naar keuze die gelinkt is aan uw Business Account.

Bekijk in detail het Belfius Pay Pack-aanbod

Meer info over Atos Worldline en zijn activiteiten?

Surf naar de site van Atos Worldline

Uw specialist Business Banking

Uw specialist Business Banking is uw bevoorrechte financiële partner. Hij begeleidt u vanaf de totstandkoming van uw project. Omdat hij uw persoonlijke situatie kent, is hij het best geplaatst om u te adviseren en u te leiden naar oplossingen die beantwoorden aan uw behoeften en de specifieke vereisten van uw activiteit

Aarzel niet om uw specialist Business Banking te contacteren

Ontdek ons exclusief en voordelig aanbod

In uw geld sneller en in alle veiligheid.

Ontdek Belfius Pay Pack

Waak over de terugbetaling van uw schulden

Zorg dat u over regelmatige inkomsten beschikt om uw schulden te kunnen terugbetalen. Onze oplossingen kunnen u helpen om de inkomende betalingen van uw klanten te optimaliseren.

Ontdek hoe uw klanten u gemakkelijk kunnen betalen