Heel wat online diensten via Belfius Mobile, erg praktisch!

Dat is Belfius Pop-Up!

Belfius Mobile maakt u het leven gemakkelijker met allerlei praktische diensten!


Niet-financiële diensten die u regelmatig gebruikt, zoals vervoer, vrije tijd… vindt u voortaan snel en makkelijk terug op 1 plek: in de Belfius Pop-Up. De komende maanden zal Belfius Pop-Up u nog meer diensten aanbieden!

Zei u Belfius Pop-Up?

Belfius Mobile is veel meer dan een bankapp.

Het is een multifunctionele en uiterst gebruiksvriendelijke app voor elke dag, een app die evolueert en u het leven alsmaar makkelijker wil maken. Dankzij Belfius Pop-Up krijgt u voortaan toegang tot 1 enkele plek met alle diensten waarop u geregeld een beroep doet.Momenteel kan u de volgende diensten gebruiken:

Uw persoonlijke pensioengegevens?

Ook in uw app!
In enkele korte stappen haalt u de gegevens van uw aanvullend pensioen op bij de Federale Pensioendienst MyPension. Dat kan een groepsverzekering zijn, een Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ), een Individuele Pensioentoezegging (IPT) als u een vennootschap hebt… 

Wil u de info over uw pensioen ophalen bij het platform My Pension en ingeven in uw Belfius-app, meld u dan aan via Itsme. U hoeft het maar 1 keer te doen.

Voeg nu toe en krijg een nog beter overzicht van uw financiële situatie!

Immovlan

Uw vastgoedproject met Belfius en Immovlan? Uw sleutel tot succes! Vind niet minder dan 140.000 buitenkansen via Belfius Pop-Up in uw app. Enkele keren klikken en daar is uw doomwoning! En om uw zoektocht nog makkelijker te maken of om het vastgoed dat u verkoopt of verhuurt in de kijker te zetten, werd de Immovlan app volledig vernieuwd. Nog handiger en super eenvoudig. Neem zeker een kijkje!

Sodexho

Welkom 4411!

Bye bye parkeerboetes! U parkeert uw wagen en verbindt zich met de 4411 via uw app. Nadenken over uw parkeerduur en genoeg kleingeld op zak hebben? Allebei verleden tijd. Dat is Belfius Pop-Up!

4411

Uw Monizze-kaart in uw app

Hebt u een kaart van Monizze met al uw maaltijd-, eco- en/of cadeaucheques?
Dan kan u alles makkelijk opvolgen in Belfius Pop-Up. Het saldo van uw cheques nagaan? Uw recentste verrichtingen? Snel en duidelijk in uw Belfius-app!

Monizze

Jaimy

Vind een vakman in een paar kliks!

Een renovatie voor de boeg? Schilderwerk? Een kleine herstelling? Vertrouw uw project toe aan Jaimy! 
Via Jaimy vindt u in een paar kliks bekwame professionals bij u in de buurt. Op basis van uw project, budget en woonplaats wordt u supersnel in contact gebracht met de juiste vakman.

Maak kennis met Jaimy via Belfius Pop-Up in uw app
Maak kennis met Jaimy

U bent vakman en zou graag uw diensten aanbieden aan onze particulieren?

Maak kennis met Jaimy via Belfius Pop-Up in uw app
Adverteer hier!

Meer info over Jaimy

Jaimy

De Lijn

Op de bus en tram met Belfius. Koop uw bus- en tramtickets direct met uw app, in Belfius Pop-Up

DeLijn

Kaartloos tanken

Uw app detecteert uw aankomst in een Lukoil-tankstation, waardoor u niet meer naar een terminal hoeft te gaan om een pomp te kiezen of te betalen. U doet dat gewoon vanuit uw auto.

Lukoil
   

Dienstencheques

Koop uw elektronische dienstencheques en bekijk uw saldo. Dat was nog nooit zo eenvoudig, dankzij Belfius Pop-Up!

Sodexho

Meld u aan in Belfius Mobile en profiteer nu van de functies van Belfius Pop-Up.


Download Belfius Mobile