Wie zei ook alweer dat een bankier in uw regio overbodig is?


Onze keuze? U laten profiteren van echte expertise dicht bij u!


In het hart van de waarden van Belfius bevindt zich de wil om zin te geven aan de hele Belgische samenleving. Een België vol talenten zoals u, die van ons een steeds persoonlijkere begeleiding verwachten. En als sommigen dan beweren dat een lokale bankier voor u geen nut meer heeft… Wel, wij zijn bij Belfius van het tegendeel overtuigd en we blijven dan ook investeren in lokale talenten voor u. Want niets gaat boven een ontmoeting om u zo goed mogelijk te adviseren over wat u dierbaar is. Ja, het is dankzij de passie van onze talenten – de passie die hen zich 100% doet geven – dat we het verschil kunnen maken voor u. Aan uw zijde staan is dus een vanzelfsprekendheid.


En omdat al uw levensmomenten ons dierbaar zijn, creëren we ook innovatieve en performante digitale tools om u het leven op elk moment makkelijker te maken. Ze vullen de begeleiding van uw lokale kantoor perfect aan om u met de wereld te verbinden. Elke dag bedenken en creëren onze talenten de digitale oplossingen van morgen. Vooral door u tools beschikbaar te stellen waarmee u onder meer uw treintickets en dienstencheques koopt, gemakkelijk online belegt en zelfs met een gerust hart uw financiële toekomst plant. Oplossingen waarmee u zich kan richten op wat u echt belangrijk vindt. Want uw tijd is u dierbaar en u wil van elke seconde kunnen genieten.


Voor ons groeit elke langetermijnrelatie op basis van wederzijdse kennis en vertrouwen, aandacht voor elkaar en een unieke persoonlijke touch. Duurzame waarde creëren voor u en de Belgische samenleving is precies waar wij en onze lokale adviseurs voor gaan. Om u te helpen uw dromen waar te maken en uw omgeving te verbeteren. Zo wordt Belfius dag na dag zoveel meer dan uw bank-verzekeraar en maakt onze passie het verschil.

Waar uw hart klopt, maakt ons talent het verschil

Ontdek onze talenten dicht bij u