Toegang tot heel wat online diensten via Belfius Mobile, super praktisch!

Uw Belfius-app, meer dan zomaar een bankapp

Belfius Mobile maakt u het leven gemakkelijker met extra-bancaire diensten binnen handbereik

Nog meer voor uw gemak?


Belfius Mobile is niet alleen een bankapp maar ook een multifunctionele app!

Belfius Mobile evolueert voortdurend en past zich aan om het u steeds gemakkelijker te maken. Of het nu is voor uw transport of vrije tijd, vanuit uw app krijgt u toegang tot allerlei nuttige diensten voor uw dagdagelijkse bezigheden. En dat allemaal samen op 1 plek.

Zei u Belfius Pop-Up?

Belfius Mobile is veel meer dan een bankapp.

Het is een multifunctionele en uiterst gebruiksvriendelijke app voor elke dag, een app die evolueert en u het leven alsmaar makkelijker wil maken. Dankzij Belfius Pop-Up krijgt u voortaan toegang tot 1 enkele plek met alle diensten waarop u geregeld een beroep doet.Vanaf nu kan u de volgende diensten gebruiken:

Uw persoonlijke pensioengegevens?

Ook in uw app!
In slechts enkele stappen haalt u de gegevens van uw aanvullend pensioen op bij de Federale Pensioendienst MyPension. Dat kan een groepsverzekering zijn, een Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ), een Individuele Pensioentoezegging (IPT) als u een vennootschap hebt…

Wil u de info over uw pensioen ophalen bij het platform My Pension en ingeven in uw Belfius-app, meld u dan aan via Itsme. U hoeft het maar 1 keer te doen.

Voeg nu toe en krijg een nog beter overzicht van uw financiële situatie!

Immovlan

Uw vastgoedproject met Belfius en Immovlan? Uw sleutel tot succes! Vind niet minder dan 140.000 buitenkansen rechtstreeks in uw app. Enkele keren klikken en daar is uw doomwoning! En om uw zoektocht nog makkelijker te maken of om het vastgoed dat u verkoopt of verhuurt in de kijker te zetten, werd de Immovlan app volledig vernieuwd. Nog handiger en super eenvoudig !

Sodexho

Welkom 4411!

Bye bye parkeerboetes! U parkeert uw wagen en verbindt zich met de 4411 via uw app. Nadenken over uw parkeerduur en genoeg kleingeld op zak hebben? Allebei verleden tijd. Dat is Belfius Pop-Up!

4411

Uw Monizze-kaart in uw app

Hebt u een kaart van Monizze met al uw maaltijd-, eco- en/of cadeaucheques?
Bekijk eenvoudig het saldo van uw cheques en uw recentste verrichtingen, allemaal in Belfius Mobile. Snel, duidelijk en super praktisch!

Monizze

Jaimy

Vind een vakman in een paar kliks!

Een renovatie voor de boeg? Schilderwerk? Een kleine herstelling? Vertrouw uw project toe aan Jaimy! 
Via Jaimy vindt u in een paar kliks bekwame professionals bij u in de buurt. Op basis van uw project, budget en woonplaats wordt u supersnel in contact gebracht met de juiste vakman.

Maak kennis met Jaimy

U bent vakman en zou graag uw diensten aanbieden aan onze particulieren?

Adverteer hier!
Jaimy

De Lijn

Op de bus en tram met Belfius. Koop uw bus- en tramtickets direct in uw Belfius-app.

DeLijn

Dienstencheques

Elektronische dienstencheques kopen en uw saldo bekijken? Dat was nog nooit zo eenvoudig, dankzij Belfius Mobile!

Sodexho

Krijg unieke voorstellen!

Een persoonlijke begeleiding, advies op maat en oplossingen die u het leven makkelijker maken? Die bent u al gewoon van ons. Nu kan u in uw Belfius-app ook aanbiedingen van Belfius Pop-Up krijgen die even relevant zijn voor u. Bijvoorbeeld? Tijdelijke kortingen, tickets voor events die u interessant vindt…

Het enige wat u daarvoor moet doen? Ons toestemming geven om uw transacties, zoals geldopnames en mededelingen, te analyseren. Dit gebeurt volledig automatisch en dient alleen om zicht te krijgen op wat uw unieke behoeftes precies zijn. Uw privacy beschermen komt daarbij op de eerste plaats voor ons, zoals altijd.

Toon me unieke voorstellen