Medische beroepen

In dit dossier ontdekt u hoe Belfius u doorheen uw hele medische loopbaan kan ondersteunen, en u kan helpen om er een succes van te maken.

Wat doet Belfius voor u?

U kunt bij ons terecht voor gespecialiseerd advies dat rekening houdt met uw medische beroep. En voor begeleiding bij de opbouw, het beheer en de consolidatie van uw vermogen, zowel privé als professioneel.

U bent trouwens niet de enige die een beroep doet op onze expertise. Belfius is de hoofdbank van maar liefst 1 op de vijf medische professionals!

Uw dokterskabinet opstarten

Als arts staat u altijd klaar voor uw patiënten en als ondernemer dient u dagelijks efficiënt uw bedrijf te runnen. Om meteen goed van wal te steken, begeleiden we u met informatie over:

 

Een apotheek overnemen

Het aantal apotheken in ons land is wettelijk beperkt. U neemt dus wellicht een apotheek over. Niet goedkoop, en niet alle bestaande apotheken zijn rendabel. Waaraan moet u zeker denken?

 

Een apotheek financieren

Hebt u een apotheek op het oog om over te nemen? Of start u er zelf één? En hebt u alles goed doorgedacht? Doe dan op ons een beroep voor de financiering.