Uw inzet verdient onze beste zorg

Samen gezond groeien

Medische professional? Hartelijk welkom voor begeleiding bij de opbouw, het beheer en de consolidatie van uw vermogen, zowel privé als professioneel. Als jarenlange partner van onafhankelijke medische praktijken, woonzorgcentra en ziekenhuizen helpen we u wegwijs doorheen de financiële mogelijkheden die zich voor u aanbieden. U bent trouwens niet de enige in de medische sector die een beroep doet op onze expertise. Liefst 4 op 10 medische professionals is klant bij Belfius!

Professioneel en privé de beste zorg

Gezondheid is kostbaar, net als uw tijd. Belfius engageert zich om medische professionals die elke dag het beste van zichzelf geven zo goed mogelijk te ondersteunen. Terwijl u zorgt voor de gezondheid van uw patiënten, zorgen wij ervoor dat uw financiële zaken vlot en zorgeloos verlopen. Met de tijd die vrijkomt kan u zich nóg beter focussen op uw patiënten en extra genieten van mooie momenten met familie en vrienden.

Onze ervaren Business Bankers zijn volledig thuis in het Belgische zorglandschap. Ze zien de sectorevoluties en mogelijkheden die belangrijk zijn voor u. Ze kennen uw behoeften en staan altijd klaar om uw specifieke vragen te beantwoorden. Ze helpen u proactief om gezond te blijven groeien. Daarbij stemmen ze uw privé- en professionele plannen optimaal op elkaar af met relevante oplossingen. En dit gedurende heel uw loopbaan.

Maatschappelijke meerwaarde creëren geeft voldoening. Het is uw drijfveer én die van onze Business Bankers. Door uw financiële groei een solide dynamiek te geven, helpen we uw engagement vooruit. Uw inzet voor uw patiënten verdient dan ook een persoonlijke service die 100% bij u past.

 


Het modulair krediet: op maat van waar u staat in uw medische loopbaan


Een ideale formule voor zowel startende (tand)artsen als gevestigde medici. Deze lening houdt namelijk rekening met uw huidig én toekomstig inkomen. Behoefte aan een grotere woning met meer ruimte voor uw praktijk? Of droomt u van een tweede verblijf aan de kust of in het buitenland? Dit en meer is allemaal mogelijk met onze modulaire hypothecaire lening.

 

Waarom kiezen voor dit flexibele krediet?


Veilige en snelle betaaloplossingen voor elke situatie


Liever wat minder cash in uw praktijk? En wil u uw patiënten makkelijk (contactloos) laten betalen met een kaart, smartphone of smartwatch? In samenwerking met onze partners bieden we u de keuze uit verschillende oplossingen, aangepast aan uw medische activiteit. Minder administratie en meer gemoedsrust, enkel maar voordelen voor u.

 

Welke betaalterminal past bij u?

 


Verzeker uw aansprakelijkheid voor schade aan derden

Als zorgprofessional kan een fout u altijd overkomen, denk maar aan een verkeerde diagnose of een ongeluk in het kader van uw activiteiten. Vordert uw patiënt dan een schadevergoeding van u, dan kan de rekening snel oplopen. Met de Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) Medische en Paramedische Beroepen verzekert u uw aansprakelijkheid voor schade aan derden.

Ontdek deze verzekering

Wil u meer info?

Neem gerust contact op met uw Business Banker. Hij/zij helpt u graag verder!