Ons engagement

Concreet betekent dit dat uw lokale Business Banking-specialist u begeleidt bij de diverse fases van de levenscyclus van uw onderneming, van de financiering van uw eerste installatie tot de meer praktische toepassingen voor het dagelijks beheer. Zo kunt u zich ten volle wijden aan uw bedrijf en aan uw klanten, en op die manier winst maken.

Terwijl u uw professionele activiteit ontwikkelt, bouwt u een privévermogen op dankzij de juiste strategische keuzes, adequaat advies en aangepaste spaar- en beleggingsproducten.

Tijdens uw jaarlijkse check-up bekijken we eerst samen met u hoe we de winst van uw onderneming optimaal kunnen aanwenden voor de verdere ontwikkeling van uw activiteiten.

Vervolgens gaan we na hoe u een privévermogen kunt opbouwen, waarbij we specifieke aandacht hebben voor:

  • U helpen om aan pensioensparen te doen.
  • U helpen om passende beleggingsformules te vinden.
  • U bijstaan bij de planning, om zowel voor u als voor uw naasten een rustige financiële toekomst voor te bereiden.

In elk Belfius-kantoor staan twee specialisten voor u klaar om u concrete en aan uw behoeften aangepaste oplossingen aan te reiken. Indien nodig doen ze een beroep op een team van experts inzake vermogensplanning en overdracht van een onderneming. Ze staan garant voor begeleiding en adequaat advies op het vlak van financiële instrumenten, zowel voor uw professioneel als voor uw privévermogen.