Waarom kiezen voor Belfius Private Banking?

Dicht bij u

Bij Belfius zijn meer dan 250 Private Bankers, verspreid over België, gespecialiseerd in het beheer, het structureren en de overdracht van vermogens vanaf 500 000 euro.

3 vragen aan Olivier Onclin


Olivier Onclin - Head of Retail, Commercial & Private Banking - geeft u zijn visie over Private Banking bij Belfius.

Uw persoonlijke Private Banker

Hij is proactief, deskundig en discreet. Net zoals u het verwacht. En hij kent u en uw gezinssituatie goed.

  •  

Competentie en expertise

Uw Private Banker heeft een opleiding van hoog niveau gevolgd. Daarbovenop kan hij een beroep doen op de specifieke competenties van zijn netwerk van experten.

Permanente bijscholing

Bovenop zijn jaren ervaring heeft uw Private Banker een topopleiding achter de rug bij de Belfius Private Banking Academy. De meest relevante financiële, juridische en fiscale aspecten kwamen daarbij gedetailleerd aan bod. Daarnaast krijgt hij om de drie maanden een update van de laatste ontwikkelingen op financieel, fiscaal en juridisch vlak.

Een netwerk van experten tot uw dienst

Hebt u complexere vragen over het beheer of de planning van uw vermogen, kredieten, de overdracht van een onderneming, filantropie, kunstwerken …? Dan kan uw Private Banker altijd bijkomend advies vragen aan experten of partners. Zijn netwerk van experten is er immers voor u. Met hun hulp kan hij een oplossing bieden die volledig afgestemd is op uw situatie.

Voor al uw bankzaken, ook online en mobiel

Naast vermogensbeheer, het financieren van uw projecten, uw pensioenplanning … kunt u bij uw Private Banker altijd terecht voor bank- en verzekeringsproducten op maat van uw persoonlijke, uw professionele en uw familiale situatie.

Uw dagelijkse bankzaken en uw verzekeringen

Uw Private Banker helpt u met uw keuze uit een uitgebreid gamma betaalmiddelen en -diensten. Met onze bank- en kredietkaarten betaalt u vlot en veilig, zowel online als wereldwijd.
Ook op het vlak van verzekeringen kunt u rekenen op maatwerk van uw Private Banker.

Vlot online en mobiel bankieren

Zélf uw meest courante bankzaken regelen kan via Belfius Direct Net, een zeer complete online bankservice.
Of maak gebruik van onze twee gebruiksvriendelijke en handige apps:

  • Met Belfius Mobile hebt u met uw smartphone overal een zicht op uw rekeningsaldo en op uw kaarten, en voert u eenvoudig en snel overschrijvingen uit.
  • Belfius Tablet biedt u daarbovenop dagelijks de evolutie en het rendement van uw beleggingen én van uw beheersmandaten.

Ontdek onze apps voor uw smartphone en tablet

Wealth Management

Wordt u liever niet geadviseerd in een lokaal Belfius-kantoor? Verkiest u een bijzondere vorm van discretie en vertrouwelijkheid? Dan bieden we u Wealth Management aan, beschikbaar voor vermogens vanaf 2,5 miljoen euro of met een gelijkwaardig groeipotentieel.

Uw Wealth Manager ontvangt u graag in een regionale zetel of in het hoofdkantoor te Brussel. Of hij komt bij u thuis. Hij bouwt met u een exclusieve en persoonlijke vertrouwensrelatie op lange termijn op en heeft de expertise om uw volledige relatie – privé en professioneel – te verzorgen.

Daarbij kan hij rekenen op een toegewijd team van de beste experten in alle domeinen waarvoor u een oplossing zoekt.

Ontdek Belfius Wealth Management