Belfius Real Estate Banking bundelt de vastgoedkennis die Belfius Bank in verschillende domeinen bezit en zorgt voor de financiering van uw vastgoedproject.

Of het nu om een privé- of PPS-project gaat, of een initiatief van een promotor, aannemer of andere marktspeler: Belfius Real Estate Banking werkt voor u een oplossing op maat uit.

Belfius Real Estate Banking levert de openbare besturen ook een belangrijke toegevoegde waarde en helpt hen bij de realisatie van hun vastgoedprojecten.


Belfius Real Estate Banking werkt regelmatig voor corporate klanten van de bank. Daarnaast gaan we voor PPS-projecten steeds vaker met de overheidssector in zee. We reiken die, in samenwerking met de betrokken distributienetten, alternatieve financieringsformules aan. Ook spelers uit de Social Profit en Retail kunnen trouwens bij Belfius Real Estate Banking aankloppen.


Kredieten

 

Projectontwikkeling

Belfius Real Estate Banking stelt u oplossingen op maat voor als u geld nodig hebt om een stuk grond of een gebouw te kopen. Onder de vorm van bouwkredieten, mezzaninefinancieringen, investeringskredieten ...  

Belfius Real Estate Banking neemt de rol van promotor op zich. Via Deximmo N.V. ontwikkelen we kantoorgebouwen, handelspanden, woningen, logistieke gebouwen of parkinginfrastructuur. Deximmo besteedt bijzondere aandacht aan de recentste milieu-, economische, culturele en sociale normen.  

Meer weten ...   Meer weten ...

 
 

Public Real Estate

 

About us

Belfius Real Estate Banking helpt u als overheidsinstelling of lokaal bestuur om uw taken naar behoren te vervullen. Voor u is vastgoed bezitten immers meestal geen doel op zich, maar een noodzaak om uw opdracht te volbrengen.  

Belfius Real Estate Banking werkt vastgoedoplossingen uit voor investeerders uit de overheids- en privésector en voor promotors, klanten en tussenpersonen uit de vastgoedsector.

Meer weten ...   Meer weten ...

  

  
Belfius , uw vastgoedpartner


Om het filmpje te kunnen afspelen, dient Quicktime op uw computer geïnstalleerd te zijn. U kunt deze plug-in gratis verkrijgen op de Apple Quicktime-site