Klantenservice belfius

COVID-19: heb ik recht op een tegemoetkoming van mijn annulatie/bijstandsverzekering?

Detail

Samengevat:

U vindt meer informatie via https://diplomatie.belgium.be/nl
 
Vertrekt u op reis naar een land/regio die Belgische reizigers toelaat?  
U kan rekenen op uw bijstandsverzekering voor technische (auto- en fietsbijstand) en medische bijstand in dit land (voor zover deze waarborgen werden onderschreven én binnen de grenzen van de geografische dekking van de polis). Ook de bijstandsaanvragen gelinkt aan COVID-19 zijn gedekt.

Vertrekt u op reis naar een land/regio die Belgische reizigers verbiedt? 
Indien u kan bewijzen dat het om een essentiële reis gaat (in het kader van studies, voor professionele verplaatsingen...) dan kan u rekenen op onze bijstandsverzekering voor technische (auto- en fietsbijstand) en medische bijstand in dit land (voor zover deze waarborgen werden onderschreven én binnen de grenzen van de geografische dekking van de polis). Ook de bijstandsaanvragen gelinkt aan COVID-19 zijn gedekt.

Opgelet, niet-essentiële verplaatsingen in die landen/regio's geven geenszins recht op de prestaties voorzien via uw bijstandspolis.

Opgelet
Ivm de verzekering reisannulatie/reisafbreking van uw Mastercard® Credit Star, Platinum of World Elite:
We raden U aan steeds de Algemene Voorwaarden van de verzekering te raadplegen om na te gaan wat juist gedekt is, welke kosten vergoed kunnen worden en welke uitsluitingen van toepassing zijn. Elk schadedossier ivm COVID-19 zal door de verzekeraar beoordeeld worden op basis van de precieze feiten van het dossier en de Algemene voorwaarden van uw MasterCard®  Credit Star/Platinum/World Elite .
 
Ivm de bijstandverzekering: