Klantenservice belfius

Wat als ik met mijn auto vluchtelingen oppik aan de Pools-Oekraïense grens en pech krijg op de terugweg naar België?

Detail

Als u een Belfius Assistance verzekering hebt (inclusief bijstand aan voertuigen en passagiers), bent u gedekt. In dat geval worden alle personen die gratis met u meereizen beschouwd als verzekerde passagiers.

U hoeft uw polis dus niet te wijzigen want uw dekking blijft geldig volgens de voorwaarden vastgelegd in uw contract.

Als er iets misgaat, sturen we pechverhelping en wordt uw voertuig naar de dichtstbijzijnde garage gesleept als de reparatie niet mogelijk is. Het vervoer van de passagiers naar de garage wordt ook verzorgd.

Afhankelijk van de herstellingsduur van het voertuig, regelen we vervoer voor de verzekerde inzittenden naar hun bestemming of voorzien we een hotelovernachting op de plaats van immobilisatie tot de herstelling is voltooid. Onze tussenkomst is beperkt tot de limieten vermeld in de algemene voorwaarden.

Als u een Mastercard Private, World Elite of Platinum kaart hebt, geniet u dezelfde bijstandsdiensten voor voertuigen en passagiers. U bent echter niet gedekt als u alleen beschikt over de optionele bijstandsdekking van autoverzekering Belfius Car (lifters zijn niet inbegrepen in deze dekking).