Klantenservice banx

Verschilt de duurzame visie van Banx en hoe ze die toepassen met die van Belfius en Proximus?

Detail

Kort antwoord? Nope. Die ligt in dezelfde lijn.

Kijk maar naar Belfius, als Belgische bank en verzekeraar willen ze de toekomst op een constructieve manier vormgeven, bijdragen tot duurzame economische groei en het maatschappelijk welzijn in Belgiƫ bevorderen. En Proximus? Die hebben de ambitie om een toonaangevend bedrijf te zijn in de strijd tegen de opwarming van de aarde. Ze willen een netto positieve bijdrage leveren aan het klimaat en tegen 2030 een echt circulair bedrijf zijn.

Dus zowel Belfius als Proximus strijden tegen de klimaatverandering. Zij zijn nu koolstofneutraal en willen nog verder gaan door een netto positieve bijdrage te leveren aan het klimaat.

En ja, Banx is 'inspired by Proximus & powered by Belfius'. Dus onze missie sluit perfect aan bij de visie van deze twee bedrijven. Omdat Banx een nieuw merk is op de Belgische markt, hebben we maar ineens heel hoog gemikt! Hoe? Met een innovatief en uniek concept, waarbij we duurzaamheid combineren met een state-of-the-art digitale bankervaring. Bij Banx laten we u als klant bewust worden van de impact van uw (trans)acties op de planeet. Via je CO2-dashboard bijvoorbeeld.

Dus de visie van Banx op duurzaamheid ligt helemaal in lijn met die van Belfius en Proximus. En Banx integreert duurzaamheid ook direct in haar waardepropositie.