Tijd om te verbouwen?

2020 was een bijzonder jaar. Een jaar waarin de wereld is veranderd en wij ons allemaal aanpasten. U veranderde ook, net zoals uw kijk op uw leven thuis. U nam nieuwe gewoontes aan van werken, van samenwonen, van het invullen van uw vrije tijd...


Uw thuis, uw knusse cocoon


Misschien hebt u plannen gemaakt om uw woning mooier te maken, opnieuw in te richten of uit te breiden? Vraagt u zich af welke lening het best bij uw plannen past? Of u een nieuwe verzekering moet afsluiten? Op welke renovatiepremies u een beroep kan doen? We helpen u graag verder!


Plannen om te renoveren?


Een opknapbeurt voor uw keuken of badkamer, een zwembad in uw tuin of een andere make-over voor uw huis? Renoveren kost de nodige tijd. Logisch dus om de financiering ook in de tijd te spreiden. Dat kan met de Belfius Renovatielening1


Klaar de klus met een lening op maat van uw plannen


 


Duurzaamheid voorop!


Koude winters, hete zomers: in een goed uitgerust huis leeft u altijd comfortabel. Investeer in uzelf en uw woning: met onze Renovatielening Energie1 leent u extra voordelig om uw woning te isoleren én tegen inbraak te beschermen.


Profiteer van onze oplossing tegen een voordelig tarief


 


Bescherm uw warme thuis zo goed mogelijk


Uw woning is vernieuwd of uitgebreid en u bent terecht trots op het resultaat. Uiteraard wil u er zo lang mogelijk van genieten en het dus zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor hoeft u niet altijd nieuwe verzekeringen af te sluiten. Uw bestaande verzekeringen laten aanpassen volstaat meestal!

Uw app-normale woonverzekering2

Toen u uw woonverzekering afsloot, was die gebaseerd op uw woning toen. Na een verbouwing of uitbreiding is de waarde ervan gestegen.
Als u uw woonverzekering niet in die zin aanpast, bent u in feite onderverzekerd. Anders gezegd: stel dat uw woning afbrandt, dan betaalt de verzekering u een vergoeding in functie van uw oorspronkelijke eigendom en niet in functie van de verbouwingen die u deed.

Contacteer uw financieel adviseur om uw verzekeringen samen te herbekijken


Liever een nieuw avontuur?


Is verbouwen niets voor u, en bent u eerder op zoek naar een nieuwe woning? Belfius begeleidt u in elke stap, en met alle flexibiliteit.

1. De perfecte woning vinden

Immovlan

Uw vastgoedproject met Belfius en Immovlan? Uw sleutel tot succes! Vind niet minder dan 140.000 buitenkansen rechtstreeks in uw app. Enkele keren klikken en daar is uw doomwoning! En om uw zoektocht nog makkelijker te maken of om het vastgoed dat u verkoopt of verhuurt in de kijker te zetten, werd de Immovlan app volledig vernieuwd. Nog handiger en super eenvoudig !

Sodexho

2. Een woonkrediet3 dat u als gegoten zit


Voor de aankoop, bouw of verbouwing van uw woning, of de aankoop van bouwgrond

  • minimum 12.500 euro
  • verschillende looptijden mogelijk
  • vaste of variabele formule
  • mogelijk belastingvoordeel
  • mogelijkheid om een deel van het terugbetaalde kapitaal opnieuw op te nemen onder bepaalde voorwaarden

Simuleer uw woonkrediet  Meer info

 

3. Uw woning optimaal verzekeren


Wat is er belangrijker dan uw thuis? De plek waar u zich goed voelt, waar u graag bent, waar u uzelf terugvindt? Kies voor een app-normale woonverzekering op maat2 om er zorgeloos van te genieten! Ze beschermt uw woning en uw bezittingen tegen alle risico's (brand, storm, waterschade...), en dekt uw aansprakelijkheid tegenover derden.


Bereken uw scherpe prijs  Meer info

 

Uw hypothecair krediet combineren met een renteloze lening voor energierenovatie?


U bent er eindelijk uit. U gaat dat huis of appartement kopen en u vraagt uw hypothecair krediet aan. Wat een vooruitzicht! Maar... Uw toekomstige woning scoort niet echt goed op het vlak van energie. Een grondige energierenovatie dringt zich op. Wat nu? Wel, dan kan u bij Belfius een bijkomend renteloos renovatiekrediet afsluiten dat de Vlaamse overheid aanbiedt sinds 2021.


Meer informatie over het Vlaams renovatiekrediet

Of gewoon genieten?


De laatste maanden is de wereld veranderd. Meer dan ooit wil u op elk moment beschermen wat u het meest dierbaar is: uw gezin!1 Lening op afbetaling, onderworpen aan Boek VII (titel 4, hoofdstuk 1) van het Wetboek Economisch Recht. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier.


2 De app-normale woonverzekering valt onder het Belgisch recht en wordt verkocht door Belfius Insurance NV, Karel Rogierplein 11 in 1210 Brussel, België, RPR Brussel BTW BE 0405.764.064, verzekeringsonderneming goedgekeurd onder code 0037.
Voor u uw verzekering afsluit, leest u best het informatiedocument, dat onder meer de dekkingen en limieten specifieert.


3 Hypothecair krediet, onderworpen aan Boek VII (titel 4, hoofdstuk 2) van het Wetboek Economisch Recht. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier.