Gezond blijven, opnieuw samen zijn en plezier maken. Dat willen we allemaal zo graag. Laten we solidair zijn en de overheidsmaatregelen goed opvolgen.
Als we daar samen in slagen, kunnen we snel weer plannen maken voor de toekomst.
#samentegencorona

We willen u onze oprechte steun betuigen in deze moeilijke periode. Door de recente gebeurtenissen ziet uw leven er de komende tijd helemaal anders uit en dat roept begrijpelijk tal van vragen op bij u en uw dierbaren. U kan erop rekenen dat we er zijn voor u, meer dan ooit tevoren.

In de huidige uitzonderlijke omstandigheden en gezien de nieuwe richtlijnen van de overheid willen we u op het hart drukken dat we u optimaal blijven begeleiden en beschermen en ieders welzijn daarbij voorop stellen.

Daarom volgen we het advies en de richtlijnen van de overheid elke dag nauw op. We nemen voortdurend de gepaste maatregelen om de risico’s voor iedereen te beperken én u een optimale dienstverlening en ondersteuning te garanderen voor al uw verrichtingen, en dat via verschillende kanalen.

Digitaal

icon-contactless-payment-ruby
icon-contactless-payment-ruby

Geef voorrang aan onze digitale kanalen boven andere communicatiemiddelen. Met Belfius Mobile, Belfius Tablet en Belfius Direct Net regelt u uw belangrijkste bank- en verzekeringszaken namelijk snel, makkelijk en perfect veilig van thuis uit:

  • uw rekeningen en kaarten checken
  • overschrijvingen doen
  • online aankopen doen
  • uw beleggingen opvolgen
  • schade aangeven
  • een afspraak maken met uw kantoor of zelfs meteen een afspraak inplannen in de agenda van uw financieel adviseur
  • en nog zoveel meer!

Gebruikt u onze digitale kanalen nog niet? Vraag eenvoudig uw kaartlezer aan en krijg ze binnen 2 dagen thuisgestuurd.

Op kantoor

Onze kantoormedewerkers blijven beschikbaar voor u, telefonisch en per e-mail. Hebt u een noodzakelijke vraag die niet telefonisch kan worden beantwoord, dan kan u een afspraak maken in uw kantoor van 9 tot 16 uur op weekdagen en van 9 tot 12 uur op zaterdag. Contacteer gerust uw financieel adviseur. Hij helpt u graag verder. Als veiligheidsmaatregel is het dragen van een mondmasker tijdens uw bezoek verplicht, net als voor de personen die u eventueel vergezellen. Dit voor de veiligheid van iedereen.

Op afstand


icon-chat-ruby

Hebt u een vraag?

Check onze veelgestelde vragen

Of contacteer de experts van Belfius Connect Druk op de rode knop rechtsonder en stel uw vraag via chat, bericht,…

Hoe de situatie ook evolueert, we zijn er voor u en voor alles wat u nauw aan het hart ligt. We volgen dit op de voet en houden u op de hoogte van elke nieuwe ontwikkeling.

Zorg goed voor uzelf, voor elkaar en voor iedereen die het kan gebruiken.