De Covid-19-crisis treft elk van ons. In deze uitzonderlijke omstandigheden kan u meer dan ooit rekenen op het engagement van Belfius, voor zowel uw privé- als professionele zaken.

Dagelijks volgen we het advies en de richtlijnen van de overheid nauwgezet op, om zo gepaste maatregelen te nemen en risico’s voor iedereen te beperken. Met 1 doel: een optimale dienstverlening en ondersteuning voor al onze klanten.

Banken ondersteunen particulieren en ondernemingen financieel tijdens Covid-19-crisis

Bedrijven en particulieren die getroffen worden door de Covid-19-crisis kunnen 6 maanden betalingsuitstel voor hun kredieten aanvragen. Deze algemene maatregel gaat in vanaf 1 april en geldt tot eind oktober 2020. Ontdek hier de modaliteiten van dit betalingsuitstel voor uw onderneming.

Voor uw dagelijkse verrichtingen

Hoewel onze teams telewerken, blijft u via de gebruikelijke kanalen voor al uw vragen over uw financiële transacties (thesaurieoptimalisatie, thesauriebehoefte…) op hen rekenen. En met BelfiusWeb hebt u 24 uur per dag vanaf elke pc toegang tot uw bankgegevens: makkelijk en perfect veilig, op kantoor of thuis.

Enkele praktische tips voor gebruikers in BelfiusWeb:

  • Voorzie een of meer extra volmachthouders op uw betaalrekeningen, in overeenstemming met interne richtlijnen en procedures.
  • Hou steeds uw BelfiusWeb- of Isabel-toegangskaarten en kaartlezer bij de hand.
  • Nieuwe toegangen nodig? De aanvraag verloopt het snelst via uw master user.

Meer over het BelfiusWeb-gamma

U wil in deze Covid-19-crisis een nieuwe Isabel-kaart bestellen of een nieuwe gebruiker aanmaken?
Vooraleer u beslist een Isabel-kaart te bestellen of een nieuwe Isabel-gebruiker aan te maken, geven we u als gratis alternatief mee dat alle gegevens uit Isabel ook in BelfiusWeb te raadplegen zijn.
Meer info

MMI Icone CBContact

Hebt u specifieke vragen?

Neem eerst een kijkje in onze speciaal samengestelde FAQ n.a.v. deze Covid-19-crisis.
U werkt in de publieke, sociale sector of de gezondheidszorg en u hebt vragen over het financieel beheer van uw instelling? We blijven beschikbaar voor u, op de manier die u verkiest:

  • contacteer bij voorkeur uw relatiebeheerder of servicing officer
  • of bel ons algemeen nummer: 02 222 88 33
MMI Icone Fraude

Opgelet voor fraude

Blijf waakzaam voor het verhoogde risico op fraude (factuurfraude, ‘CEO’-fraude).

Twijfelt u?
  • Neem zeker contact op met uw vaste contactpersoon bij uw leverancier en/of bij Belfius.
  • Raadpleeg ons dossier
MMI Icone Links

Nuttige websites tijdens de Covid-19- crisis

Uw instelling ondervindt hinder van deze Covid-19-crisis en is op zoek naar steunmaatregelen? Alvast enkele websites met interessante informatie: