Uw uitrusting

Neem contact op met uw Business Banking-specialist

Voor het beheer van uw activiteit moet u beschikken over een minimale uitrusting: een professionele zichtrekening voor het courant beheer, een spaarrekening voor uw kortlopende kasoverschotten en een tool voor pc en mobile banking voor uw verrichtingen op afstand.

Hoe begeleiden we u?

 • Belfius Business Pack Plus

  Een complete oplossing met praktische diensten voor een efficiënt en veilig beheer van uw professionele rekeningen, waar u ook bent! Met daarbovenop een MasterCard Business (Prepaid).

 • Professionele spaarrekening

  Spaarrekeningen zijn ideaal om het liquide geld afkomstig van uw activiteit op korte termijn en met een gewaarborgd rendement te beleggen.

 • Onlinediensten en Mobile Banking

  Snelle, gebruiksvriendelijke en veilige oplossingen voor uw rekeningen en uw onlineverrichtingen, waar en wanneer u wilt.

 • Bouw uw e-commerce uit

  We helpen u zowel bij het ontwerpen van uw site als bij de ontwikkeling van uw webwinkel en het installeren van een efficiënte betaaltoepassing.

Onverwachte gebeurtenissen

Bij het beheer van uw onderneming zijn heel wat onverwachte gebeurtenissen eigenlijk wel voorspelbaar. Weten dat men kan vallen over een dakpan en dus dat men op problemen kan anticiperen, laat toe er beter op te reageren. Het is beter om het onverwachte te zien als een nieuwe uitdaging dan als een ramp. Op alle niveaus van uw project moet u proberen marges in te bouwen. Wat de tijd betreft, financieel en ook juridisch … Zo kunt u beslissen en op uw gemak handelen … en het onverwachte toch voorzien.