De modulaire hypothecaire lening voor uw droomwoning

De lening die het beste rekening houdt met uw huidig én uw toekomstig inkomen


U bent arts en u hebt uw oog laten vallen op uw droomwoning? U denkt aan een grotere woning met meer ruimte voor uw praktijk? Of een tweede verblijf aan de kust of in het buitenland? Dit en meer is allemaal mogelijk met onze modulaire hypothecaire lening. Droom groter, wij zorgen voor de rest.

Voordelen

U bent (tand)arts in opleiding of net gestart

U kan sneller een grotere woning kopen: u betaalt eerst een beperkt bedrag terug op basis van uw stagiairsloon (gedurende max. 5 jaar) en later een hoger bedrag op basis van uw honoraria.

U bent een gevestigd medicus

U kan ervoor kiezen om 1x per jaar kapitaal terug te betalen en de rest van de maanden enkel de intrest. U kan uw krediet ook terugbetalen via de liquidatiereserve of via dividenduitkeringen uit uw vennootschap en zo sneller (en dus goedkoper) uw lening aflossen.

Op maat van uw vastgoedproject

Een modulaire hypothecaire lening is een flexibel en aanpasbaar alternatief voor een klassieke hypothecaire lening om uw droomwoning aan te kopen, uw huidige woning uit te breiden of te renoveren of om een tweede verblijf of opbrengsteigendom aan te kopen.

Financieel voordelig

Door tijdens uw lening de terugbetaling evenredig aan te passen aan uw inkomsten, of aan uw spaarreserves in uw vennootschap, verkort u de totale looptijd van de lening. Zo bespaart u een mooi bedrag aan intresten.

Kenmerken

Product


Hypothecair krediet met onroerende bestemming onderworpen aan Boek VII (titel 4, hoofdstuk 2) van het Wetboek Economisch Recht. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier. Deze lening heeft een modulair aflossingsplan en betaalt u terug op basis van uw huidige en ingeschatte toekomstige financiële mogelijkheden. Enkel de kapitaalaflossingen zijn aanpasbaar, niet de maandelijkse intrestaflossingen.

Rentevoet


Vaste rentevoet

Looptijd


Geen specifieke minimale of maximale looptijd.
Op de eindvervaldag van de lening mag u niet ouder dan 75 jaar zijn.

Voor wie


Artsen, tandartsen en arts-specialisten