1. Home
Marc Raisière (CEO Belfius) verkozen tot Manager de l’Année 2016

Belfius vervult uw behoeften

Van bij de oprichting tot aan de overdracht van uw zaak zal uw professionele loopbaan de ene sleutelfase na de andere bevatten, die u telkens succesvol moet doorkomen. We zijn er om u te helpen bij de realisatie van uw projecten, hoe ambitieus ze ook zijn.

Starten

Starten

Bent u klaar om de stap te zetten en een onderneming op te richten? Bent u onlangs gestart? Zorg ervoor dat u over alle middelen beschikt die nodig zijn om te slagen! We begeleiden u bij elke stap.

Groeien en beheren

Groeien en beheren

Worden uw activiteiten meer divers? Groeit uw personeelsbestand aan? Boort u nieuwe markten aan? Zorg dat u over alle troeven beschikt opdat uw onderneming succesvol kan groeien!

Uw activiteit overlaten

Uw activiteit overlaten

Wilt u uw onderneming overlaten en de vruchten plukken van uw levenswerk? Als u enkele basisregels naleeft, hebt u alle troeven in handen om de overdracht in optimale omstandigheden te laten plaatsvinden.

Bent u zelfstandige of bedrijfsleider, of oefent u een vrij beroep uit? Hebt u een onderneming opgericht? Uw doelstelling is uw onderneming uit te bouwen en winst maken om privé comfortabel te leven en zo de vruchten van uw werk te plukken. Met andere woorden, uw professionele winst omzetten in vermogen.

Bent u actief in de gezondheidssector? Of oefent u een cijferberoep of een juridisch beroep uit? We bieden u een aanpak op maat die rekening houdt met uw specifieke kenmerken en die zich voortdurend aanpast aan de evolutie van uw activiteiten. Samen maken we van uw activiteit een succes!

Medische beroepen

Medische beroepen

Bereidt u zich voor om een activiteit uit te oefenen in de gezondheidssector? Bent u al dokter, tandarts, dierenarts, kinesist of apotheker? Belfius biedt u uw hele medische carrière lang een persoonlijk aanbod aan dat is afgestemd op uw specifieke behoeften. Ongeacht of u als zelfstandige of in een vennootschap werkt.

Cijferberoepen

Cijferberoepen

Bent u boekhouder, accountant of fiscalist? We begeleiden u bij elke stap van uw loopbaan. Maar ons engagement aan uw zijde gaat verder dan dat. U kunt onze expertise en oplossingen, die we u ter beschikking stellen, aan uw eigen klanten aanbieden.

Juridische beroepen

Juridische beroepen

Bent u advocaat, notaris of gerechtsdeurwaarder? Dan hebben we een aantal oplossingen afgestemd op uw behoeften voor uw financieel beheer. En dit zowel voor uw activiteit, als voor de middelen ten gunste van klanten of derden. Makkelijk te beheren via onze online oplossingen.

500 specialisten voor u!

500 specialisten voor u!

Businessklant worden? Specifieke vragen voor de realisatie van uw projecten?
Onze web- en mobiletoepassingen

Onze web- en mobiletoepassingen

Beheer uw bankverrichtingen met onze gratis apps, waar en wanneer u wilt!

Kalender

Nieuwsberichten