Belfius Private Newsletter, mei 2019


Beste klant

Dankzij onderzoek en innovatie worden oplossingen gevonden die onze gezondheid, onze planeet en onze samenleving verbeteren. Ook bij Belfius ondersteunen we vernieuwende concepten waar u beter van wordt. In dit nummer zoomen we in op ons maatschappelijk verantwoord beleggingsaanbod en stellen we u de winnaars voor van de Smart Belgium Awards. Maar u krijgt ook concrete tips om uw pensioen aan te vullen en een hoopvol financieel weerbericht. Laat u alvast inspireren!

Veel lees- en kijkplezier.

De inhoud van deze maand: 

'Uw Beleggingen': Hoe gezond is beleggen in gezondheid?

Met een wereldbevolking die blijft groeien, zijn de uitdagingen op vlak van gezondheid enorm. Er zit dus zeker potentieel in de groeiende gezondheidssector, ook op beleggingsvlak. En zoekt u een manier om uw pensioen periodiek aan te vullen? Dan hebben we enkele interessante tips voor u.

Bouw mee aan een betere toekomst

Bij Belfius steunen we pioniers die dankzij hun innovaties bijdragen aan het welzijn van de hele samenleving. Ook voor beleggers biedt dat mogelijkheden. Een meerwaarde nastreven en tegelijk actief bijdragen aan een betere toekomst voor iedereen? U hebt heel wat mogelijkheden.

Slimme innovaties beloond met Smart Belgium Award

Met zijn Smart Belgium Awards steunt Belfius bedrijven en organisaties die duurzame en slimme oplossingen aanreiken voor de uitdagingen van lokale overheden, bedrijven, zorgcentra, scholen… Laat u inspireren door deze 7 betekenisvolle projecten.

Lentekriebels op de financiële markten

Het is volop lente op de aandelen- en obligatiemarkten. Na een somber 2018, startte 2019 met een brede opklaring voor zowel de aandelen- als de obligatiemarkten. En ook voor de komende maanden voorspelt Ken Van Weyenberg van Candriam weinig donkere wolken. Na zijn financieel weerpraatje bent u helemaal bij.

Hebt u vragen of wenst u meer info? Neem gerust contact met me op, ik help u met plezier verder.


Met vriendelijke groeten

Uw financieel adviseur


Wilt u uw gegevens wijzigen of deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier.

Belfius Bank NV, Karel Rogierplein 11, 1210 Brussel - Tel. 02 222 11 11 - RPR Brussel BTW BE 0403.201.185 - FSMA nr. 19649 A