Dankzij ons netwerk van 251 Private Bankers over het hele land bent u er altijd zeker van dat u een Private Banker dicht bij u vindt, in uw Belfius-kantoor, die:

uw situatie door en door kent;

de beste informatie uitzoekt;

u nieuwe opportuniteiten voorstelt.

Uw Private Banker staat niet alleen dicht bij u. Hij is ook een specialist in het beheer, de structurering en de overdracht van vermogen. Hij weet wat u verwacht, vandaag en morgen.

Meer dan 55.000 Private Banking-klanten vertrouwen op ons. Dat ze zo tevreden zijn, is zeker geen toeval!

Bedraagt uw vermogen 500.000 euro of meer? Vertrouw het beheer ervan geheel of gedeeltelijk toe aan één van onze 251 Private Bankers.

Pension

Uw Private Banker, uw bevoorrechte gesprekspartner

Uw Private Banker kent perfect uw persoonlijke situatie. Hij stelt u de oplossingen voor die het best aan uw verwachtingen voldoen en hij staat u dagelijks bij om uw vermogen te beheren, te structureren of over te dragen.

Ontdek wat de Private Banker voor u kan doen
Daily

Knowhow en competenties tot uw dienst

Uw Private Banker heeft een opleiding van hoog niveau gevolgd op het vlak van het beheer, de structurering en de overdracht van vermogen. Daarbovenop kan hij een beroep doen op de specifieke competenties van zijn netwerk van experten.

Ontdek onze competenties
Financing

Een complete service op maat

Naast basisbank- en verzekeringsdiensten biedt uw Private Banker u een ruime waaier van producten en diensten aan die zijn aangepast aan uw persoonlijke, professionele en familiale uitdagingen.

Ontdek al onze oplossingen

Interesse in onze aanpak?

Een mooi voorbeeld: een rendement van 7,43%*

7,43%*, dat was de voorbije 3 jaar het gemiddelde jaarrendement van het mandaat "Belfius Managed Portfolio Strategie 50" (*) . Een mooi voorbeeld van wat Belfius Private Banking voor u kan doen, altijd op zoek naar het beste evenwicht tussen rendement en risico.

Ontdek Belfius Managed Portfolio

Financieel weerbericht

Deze video presenteert bondig de visie van de beheerders van de portefeuilles onder beheersmandaat.

Om de drie maanden wordt de video aangepast.

Actualiteit

11 december 2015

Vooruitblik op uw portefeuille in 2016

Meer info
(*)

Gemiddeld jaarrendement tussen 01/01/2013 en 31/12/2015. De prestaties uit het verleden vormen geen enkele garantie voor de toekomstige prestaties. Het aangetoonde resultaat is het gemiddelde van de bruto rendementen van de portefeuilles die beheerd werden volgens deze strategie. Dit is een promotioneel document, opgesteld en verspreid door Belfius Bank. Het bevat geen beleggingsadvies en kan niet als dusdanig worden beschouwd. Het is evenmin een aanbeveling en dient niet geïnterpreteerd te worden als een aanbeveling om in te schrijven, of als een advies of aanbeveling om gelijk welke operatie uit te voeren.