Beleggen, samen met uw Private Banker

Ook als u zelf uw beleggingen wilt beheren, kunt u voor 100 % rekenen op uw Private Banker. Hij helpt u uw rendementsdoelstellingen te halen, rekening houdend met uw wensen op het vlak van risico, met uw beleggingshorizon en met uw kennis en ervaring op het vlak van beleggen. Zo bent u zeker van een professionele opvolging van uw beleggingsportefeuille en het juiste beleggingsadvies.

Een zeer uitgebreid aanbod

U hebt keuze uit heel wat spaar- en beleggingsproducten: kasbons, termijnrekeningen, aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en -verzekeringen …

Uw Private Banker kan u geregeld nieuwigheden voorstellen, zodat u kunt inspelen op de ontwikkeling van de rentevoeten en op opportuniteiten op de markten.
Bovendien hebt u toegang tot onze exclusieve Private Banking-producten:

  • Private uitgiftes: gestructureerde uitgiftes, obligaties, aandelen … exclusief voor Private Banking-klanten.
  • Fondsen van verschillende fondsbeheerders: zorgvuldig gescreend en geselecteerd op basis van de kwaliteit van het beheer ervan.
  • Producten op maat: producten die worden samengesteld door onze marktenzaal volgens uw specifieke behoeften.

Een interessante opportuniteit? We brengen u op de hoogte!

Wijzigingen op de financiële markten? Een opportuniteit? Dan neemt uw Private Banker contact met u op. U kunt op hem rekenen voor:

Tip! Volg de financiële markten op de voet via:

U volgt graag uw portefeuille en de financiële markten op? Maak dan gebruik van de mogelijkheden die we u hiervoor bieden.

Uw Private Banker


Klanten met een roerend vermogen vanaf 500.000 euro kunnen rekenen op het advies van een Private Banker uit ons netwerk van meer dan 250 lokale Private Bankers. Hij of zij biedt u een echte vertrouwensrelatie, gericht op de lange termijn.

Uw Private Banker

Uw Private Banker

{{name}}

{{name}}

{{role}}
  • {{officeName}}
  • {{officeAddress}}

Uw Belfius-kantoor