Beleggen, samen met uw Private Banker

Ook als u zelf uw beleggingen wilt beheren, kunt u voor 100 % rekenen op uw Private Banker. Hij helpt u uw rendementsdoelstellingen te halen, rekening houdend met uw wensen op het vlak van risico, met uw beleggingshorizon en met uw kennis en ervaring op het vlak van beleggen. Zo bent u zeker van een professionele opvolging van uw beleggingsportefeuille en het juiste beleggingsadvies.

Een zeer uitgebreid aanbod

U hebt keuze uit heel wat spaar- en beleggingsproducten: kasbons, termijnrekeningen, aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en -verzekeringen …

Uw Private Banker kan u geregeld nieuwigheden voorstellen, zodat u kunt inspelen op de ontwikkeling van de rentevoeten en op opportuniteiten op de markten.
Bovendien hebt u toegang tot onze exclusieve Private Banking-producten:

  • Private uitgiftes: gestructureerde uitgiftes, obligaties, aandelen … exclusief voor Private Banking-klanten.
  • Fondsen van verschillende fondsbeheerders: zorgvuldig gescreend en geselecteerd op basis van de kwaliteit van het beheer ervan.
  • Producten op maat: producten die worden samengesteld door onze marktenzaal volgens uw specifieke behoeften.

Een interessante opportuniteit? We brengen u op de hoogte!

Wijzigingen op de financiële markten? Een opportuniteit? Dan neemt uw Private Banker contact met u op. U kunt op hem rekenen voor:

Tip! Volg de financiële markten op de voet via:

U volgt graag uw portefeuille en de financiële markten op? Maak dan gebruik van de mogelijkheden die we u hiervoor bieden.

Uw Private Banker

Uw Private Banker

{{name}}

{{name}}

{{role}}
  • {{officeName}}
  • {{officeAddress}}

Uw Belfius-kantoor

Contacteer Belfius

Naar de contactpagina