Candriam

for Belfius Private Banking

Een onafhankelijke, lokale vermogensbeheerder met wereldfaamBelfius en Candriam, al bijna 25 jaar een partnership


Belfius gaat al bijna 25 jaar een partnership aan met vermogensbeheerder Candriam, een dochteronderneming van de Amerikaanse levensverzekeringsmaatschappij New York Life. Die beheert meer dan 500 miljard dollar en kreeg de hoogst mogelijke kredietbeoordeling van de belangrijkste ratingagentschappen.

Een unieke combinatie die stoelt op gemeenschappelijke waarden: een doorgedreven aandacht voor risicobeheersing, lokale experten, een teamgedreven aanpak, constante innovatie, transparante communicatie en de hoogste ethische bestuursnormen.

Een win-win voor de klant en de samenleving


Belfius en Candriam delen een gemeenschappelijke visie: een win-winsituatie creëren, voor zowel de klant als voor de Belgische samenleving. Ze delen als ambitie een duurzame beleggingsstrategie die niet alleen waarde creëert voor hun klanten, maar ook voor de Belgische samenleving.


 

Beluister de Private Talk


Een lokaal verankerd expertennetwerk met internationale slagkracht


Gesterkt door hun overtuigingen bieden Cadriam en Belfius een beleggingsstrategie die ongeëvenaard is op de Belgische markt: een verantwoord beheer met een internationale dimensie en een unieke ervaring voor wat Private Banking en Wealth Management betreft. Een lokale begeleiding op maat met internationale slagkracht, rekening houdend met uw persoonlijke wensen op het vlak van risicobereidheid, activa-allocatie en geografische spreiding.


Zinvol beleggen om een echt verschil te maken


Zo staat Candriam voor ‘Conviction AND Responsibility In Asset Mangement’ (overtuiging en verantwoordelijkheid in vermogensbeheer). Een naam die perfect aansluit bij de wil van Candriam om zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid op te nemen. Een sterke en betekenisvolle filosofie, met een duurzaamheidslabel. Een filosofie die u ook terugvindt bij Belfius, dat "meaningful & inspiring for the Belgian society" wil zijn. "Together."


 

Beluister de Private Talk


Een uitgebreid expertennetwerk dicht bij de klant, vóór de klant


300 experts van Candriam opereren vanuit Brussel en weten welke thema’s, accenten en details belangrijk zijn voor beleggers in ons land. Een unieke expertise, dicht bij huis. Gecombineerd met een netwerk van meer dan 250 Private Bankers, ondersteund door experts uit verschillende disciplines, en een innovatieve digitale aanpak een winnende combinatie.


Want onze keuzes geven de wereld vorm. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst.

Candriam in enkele cijfers


130

miljard
euro
(10 miljard Belfius Private Banking)

560

medewerkers
(waarvan 300 in België)

+20

landen

Cijfers op 31 december 2019. Bron: Candriam

Uw Private Banker

Uw Private Banker

{{name}}

{{name}}

{{role}}
  • {{officeName}}
  • {{officeAddress}}

Uw Belfius-kantoor

Contacteer Belfius

Naar de contactpagina