Andere uitdagingen

Uw bedrijf komt nog voor tal van andere uitdagingen te staan. Duurzame ontwikkeling, MiFID, veiligheid bij online bankieren en dematerialisatie van effecten zijn punten die specifieke aandacht verdienen. Ook hiervoor biedt Belfius Bank u oplossingen op maat!

PING F05

Innovatie

PING staat voor "Promote Innovative Growth". En dat zien wij bij Belfius heel breed en enten we op de volgende pijlers: Product Innovatie, Proces Innovatie en Project Innovatie, voor tal van sectoren, diensten en takken van ondernemingen. 

Meer info
Sustainability F05

Duurzame Ontwikkeling

Duurzame ontwikkeling betekent een ontwikkeling die afgestemd is op de essentiële behoeften van de huidige generatie, zonder de toekomstige generaties te benadelen of in gevaar te brengen. Duurzame ontwikkeling is dus van cruciaal belang, ook voor Belfius Bank.

Meer info
MiFID

MiFID

MiFID streeft naar een betere bescherming van beleggers en meer transparante informatie. Daarnaast maakt deze richtlijn de handel in financiële instrumenten in de Europese lidstaten verder vrij.

Meer info
Dossier sécurité

Veilig online bankieren

Cybercriminaliteit is een verzamelnaam voor meestal zeer ingenieuze en professionele fraudetechnieken. Zelfs al behoren de beveiligingssystemen van de Belgische banken tot de beste ter wereld, dan nog vormt de zwakke beveiliging van individuele computers die gebruikt worden voor internetbankieren een ware achilleshiel.

Meer info
Dematerialisation F03

Dematerialisatie

Heeft uw vennootschap nog effecten aan toonder? Onderneem dan tijdig de nodige stappen om u aan te passen aan een nieuwe realiteit. Belfius Bank zal u daar graag bij helpen.

Meer info