Andere uitdagingen

Uw bedrijf komt nog voor tal van andere uitdagingen te staan. Duurzame ontwikkeling, MiFID, veiligheid bij online bankieren en dematerialisatie van effecten zijn punten die specifieke aandacht verdienen. Ook hiervoor biedt Belfius Bank u oplossingen op maat!

PING F03

Innovatie

PING staat voor "Promote Innovative Growth". En dat zien wij bij Belfius heel breed en enten we op de volgende pijlers: Product Innovatie, Proces Innovatie en Project Innovatie, voor tal van sectoren, diensten en takken van ondernemingen. 

Meer info
Sustainability F03

Duurzame Ontwikkeling

Duurzame ontwikkeling betekent een ontwikkeling die afgestemd is op de essentiële behoeften van de huidige generatie, zonder de toekomstige generaties te benadelen of in gevaar te brengen. Duurzame ontwikkeling is dus van cruciaal belang, ook voor Belfius Bank.

Meer info
B2Gov F03

Internationale handel

Internationale handel is complex en niet zonder risico’s. Een degelijke voorbereiding en vakkundige begeleiding zijn dan ook onontbeerlijk. Als financiële partner biedt Belfius u expertise én betrouwbaarheid. Met ons breed palet aan financiële instrumenten helpen wij u uw internationale transacties succesvol af te handelen.

Meer info
MiFID

MiFID

MiFID streeft naar een betere bescherming van beleggers en meer transparante informatie. Daarnaast maakt deze richtlijn de handel in financiële instrumenten in de Europese lidstaten verder vrij.

Meer info