1. Home
  2. Uw uitdagingen
  3. B2G
  4. Accelerator
  5. Tools

Tools en hulpmiddelen

Bent u op zoek naar tools en hulpmiddelen? De partnerships van Belfius bieden u toegang tot allerhande interessants.

EBP

EBP beheert een databank overheidsopdrachten en biedt abonnementen aan op die databank waarbij u dagelijks een selectie toegestuurd krijgt van overheidsopdrachten die passen voor uw bedrijf.

Daarnaast biedt EBP ook gespecialiseerde praktische vormingen en events aan rond overheidsopdrachten. En EBP adviseert en helpt u ook bij uw deelname aan een overheidsopdracht of bij het ontwerpen van een strategie om succesvoller overheidsopdrachten binnen te halen.

Met medewerking van Belfius biedt EBP u zijn abonnementen, vormingen en consultancy tegen gunstvoorwaarden aan.

Surf naar www.ebp.be

Inforum

Inforum is de Belgische Juridische Databank met een schat aan gegevens over wetgeving, publicaties, rechtspraak en nuttige info over de overheid.

In samenwerking met Inforum biedt Belfius u gratis een maandelijkse nieuwsbrief overheidsopdrachten met nieuws over wetgeving, publicaties en rechtspraak inzake overheidsopdrachten.

Bovendien krijgt u gratis toegang tot het gedeelte van de website dat specifiek over overheidsopdrachten gaat. Zo kunt u permanent het antwoord op uw juridische vragen opzoeken.

Wenst u een abonnement voor de volledige Juridische Databank van Inforum? Via Belfius verkrijgt u dat aan gunstvoorwaarden.

Surf naar www.inforum.be

Pinakes

In de overheidsdatabank van Pinakes vindt u de contactgegevens van 120 000 beslissingsnemers (politieke mandatarissen, leidinggevende ambtenaren...) en 17 500 organisaties uit de publieke sector, de sociale sector en het middenveld.

Zoekt u een contactpersoon binnen de publieke of sociale sector? In samenwerking met Pinakes biedt Belfius u gratis toegang tot deze contactgegevens. Neem een abonnement aan gunstvoorwaarden op Pinakes Export, waarbij u contactgegevens kunt exporteren voor uw marketingacties, gericht naar de overheden.

Surf naar www.pinakes.be

Belfius Accelerator

Wenst u deel te nemen aan ons programma "Belfius Accelerator" ?
Registreer u en we contacteren u!

Registreer u

Kent u het juiste jargon?

Om zaken te kunnen doen, is het belangrijk de taal van de klant te spreken. Bij Business 2 Government is dat niet anders.

Bestudeer de verklarende woordenlijst

Handige links

Bent u geïnteresseerd in een bepaald onderwerp? En wenst u daarover nog meer detailinfo? Dan wijzen we u graag de weg naar enkele gespecialiseerde websites.

Bekijk het overzicht