Innovative Ideas, Real Business

Header Nr3

Ding mee naar de awards voor het Best Finance Team of the Year!

Wat zijn de awards Best Finance Team of the Year?

De awards voor het Best Finance Team of the Year, die CFO Magazine jaarlijks met de steun van Belfius Bank uitreikt, belonen de gezamenlijke inspanningen van de Chief Financial Officer en zijn of haar financial team

De onderscheiding bekroont hun prestaties en concrete verwezenlijkingen om de groeifundamenten van de onderneming te verstevigen en de strategische uitdagingen aan te gaan. 

Voor welk type project?

De onderneming kan vrij de context van haar project kiezen, maar het voornaamste criterium is dat het financial team de initiatiefnemer en/of de motor was waardoor het project slaagde.

Welke awards?

We onderscheiden vier prijscategorieën: een award voor grote ondernemingen, voor kmo's, voor 'social profit' (voor kandidaten uit de overheids- en non-profitsector) en een 'best practice award'.

De laureaten nemen elk een speciaal voor hen ontworpen kunstwerk in ontvangst. Bovendien winnen ze een teambuildingsessie met professionele begeleiding en wordt er in CFO Magazine een artikel aan hen gewijd.

Hoe deelnemen?

CFO Magazine nodigt de deelnemers uit om een infofiche in te vullen. De geselecteerde kandidaten worden vervolgens geïnterviewd om het project uitvoeriger toe te lichten en er een artikel aan te wijden. Ten slotte worden ze verzocht om hun kandidatuur aan een jury voor te stellen.

Raadpleeg de website van CFO Magazine voor meer informatie.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrieven, en ontvang ze: