Het beheer van uw onkosten en zakenreizen was nooit zo makkelijk!


MMI paperless

Onkosten 100% paperless en in real time
Met Rydoo Expense verliezen u en uw werknemers geen tijd meer met onkostennota’s. Uw werknemers nemen met hun smartphone een foto van hun bonnetjes. Na goedkeuring worden ze automatisch verwerkt, gelinkt aan uw bestaande boekhoudpakket of ERP. Gedaan dus met het manueel opstellen, controleren en coderen van onkostennota’s!

En er is meer. Rydoo toetst automatisch de uitgaven op de gescande bonnetjes af met de uitgaven op de Belfius-debetkaart of -kredietkaart van uw medewerkers. Opnieuw tijdswinst!

MMI reis


Boek een zakenreis in 1-2-3
U gaat regelmatig op business trip? Boek die voortaan even eenvoudig als uw zomervakantie. Rydoo Travel bundelt in 1 app meer dan 800.000 hotels en vluchten van low cost tot premium class, volledig in overeenstemming met de travel policy in uw organisatie. Goeie reis alvast!

MMI één plaats


Bewaar uw zakenreizen en onkosten samen op 1 plek!
Maak van Rydoo Expense en Rydoo Travel uw persoonlijke assistenten. Check eenvoudig in & uit en beheer al uw uitgaven meteen onderweg. Voeg zakenlunches, taxiritten en koffiepauzes toe en u hebt een compleet overzicht van alle reiskosten in één enkele app.

MMI Oplossing


Rydoo is de ideale oplossing

  • voor wie regelmatig onkostennota’s moet verwerken
  • voor wie vaak reist voor het werk
  • voor wie tijdswinst wil boeken bij het verwerken van onkostennota’s
MMI 3


U geniet van een voordelig tarief bij Belfius

Terug naar boven

Hoe toegang krijgen?


Meer weten?

  • Contacteer uw Corporate Banker

Bekijk onze video

MMI video rydoo