De debetkaart

DEBETKAART BUS

De onmisbare bankkaart voor uw courante verrichtingen.

Kenmerken

Een debetkaart is het universele instrument waarmee u kunt betalen aan betaalterminals met Bancontact of Maestro, geld kunt opvragen aan de bankautomaten van Belfius Bank (Self-Service Banking), CASH-punten en van andere banken, overal in België en in Europa (Maestro), uw geheime code kunt veranderen en verrichtingen kunt doen op de rekening waaraan de kaart gekoppeld is. 

  • De debetkaart is bestemd voor het hoofd van de financiële dienst en zijn medewerkers.
  • Met de debetkaart kunt u opvragingen en stortingen van speciën doen, alsook betalingen via de diensten Bancontact en Maestro.
  • Standaardlimieten: 650 EUR per dag per kaart voor opvragingen en 2.500 EUR per week per kaart voor opvragingen én betalingen. Indien gewenst kunnen die limieten op verzoek online worden aangepast.
  • Follow-up in realtime van de transacties op de rekening via BelfiusWeb.
  • Alle verrichtingen die worden uitgevoerd met uw debetkaart, zijn met een geheime code beveiligd.
  • De functionaliteiten van de kaart kunnen beperkt worden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een specifieke ATM-kaart te bekomen, waarmee enkel verrichtingen aan de Self Service Banking-automaten van Belfius en de XASH-punten uitgevoerd kunnen worden.
  • Voor aankopen van een klein bedrag kan u uw betalingen doen met een debetkaart zonder invoer van een pincode

CardViewer

Cardviewer

Uw werknemers gebruiken voor hun professionele uitgaven een Belfius-bankkaart van uw organisatie of onderneming?

Met Belfius Cardviewer via BelfiusWeb biedt u hen de mogelijkheid om online het saldo, de limiet en de verrichtingen van hun kaart te consulteren.

Ook beschikbaar op mobile!

Contacteer uw Corporate Banker

Rydoo

Besteedt u veel tijd aan de behandeling van onkostennota’s zoals BTW-bonnetjes en kastickets in het kader van uw beroepsactiviteit? Rydoo kan uw leven gemakkelijker maken en kan u veel tijd besparen !

Meer info