BE=Trade by Belfius in detail

Client Trade Content

Verneem alles over de diensten van BE=Trade by Belfius, over de werking en lees hoe u zich kunt inschrijven.

Wat houdt BE=Trade by Belfius?

Dankzij BE=Trade by Belfius verloopt het proces met betrekking tot uw documentaire kredieten, collections en bankwaarborgen sneller en transparanter en hebt u ook een betere controle over het geheel.

Een volledig aanbod ter ondersteuning van uw commerciële activiteiten

Via heldere en eenvoudige schermen krijgt u een duidelijk overzicht van uw transacties en hun status.

U opent, wijzigt en beheert transacties. Met een muisklik krijgt u al hun onderliggende details te zien, zoals wijzigingen of uitgevoerde betalingen.

U raadpleegt in realtime waardoor u op elk moment op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen van uw transacties: een onmiskenbare troef voor het type handelsactiviteiten dat met LC’s en collections wordt gefinancierd of ingedekt.

U krijgt een volledige historiek van de afgesloten transacties.
Dankzij de uitgebreide zoek- en reportingmogelijkheden vindt u in een oogwenk alle relevante informatie die u nodig heeft om een beslissing te kunnen nemen.

BE=Trade toegang via BelfiusWeb

De beveiligde toegang tot BE=Trade verloopt automatisch als u bent ingelogd op BelfiusWeb.

BelfiusWeb is onze digitale toepassing voor financieel beheer, waarmee u realtime uw rekeningen, beleggingen en kredieten bij Belfius Bank kan opvolgen en beheren. Met die toepassing kan u eveneens aan de hand van SWIFT-boodschappen uw rekeningen bij andere banken opvolgen en beheren.

BelfiusWeb biedt ook de mogelijkheid om uw kredieten en documentaire incasso’s (inningen) te raadplegen en op te volgen, alsook uw waarborgen, net zoals uw andere kredieten.

Om in te loggen op BelfiusWeb hebt u ook uw BelfiusWeb-toegangskaart en/of uw Isabel-kaart nodig, die in combinatie met uw kaartlezer garant staat voor de totale bescherming van uw financiële gegevens.

Hoe werkt BE=Trade by Belfius?

Een proactief beheer van uw documentaire kredieten, collections en bankgaranties is enkel mogelijk met een toepassing die hierop volledig is voorzien. BE=Trade by Belfius beantwoordt volledig aan die vereiste.

BE=Trade by Belfius is een veilige toepassing

Dankzij het inloggen via BelfiusWeb is de beveiliging van Be=Trade volledig gewaarborgd. Wat hebt u nodig? Een pc of een Mac en een internetverbinding volstaan. Met die digitale toepassing kan u werken in tal van IT-omgevingen."

Eenvoudig aan te passen aan de structuur van uw onderneming

BE=Trade by Belfius kan perfect geïntegreerd worden in de interne organisatie en de beslissingsstructuur van uw onderneming.

Wanneer transacties met twee handtekeningen gevalideerd moeten worden of onderworpen zijn aan bepaalde limietbedragen kan Belfius dit moeiteloos voor u implementeren.

Beschikt u over meerdere entiteiten, dan kunt u eenvoudigweg switchen tussen de verschillende entiteiten zonder de toepassing te verlaten.

Een gebruiksvriendelijke toepassing

De overzichtelijke en duidelijke schermen zorgen voor een vlotte navigatie en maken het gebruik van de toepassing uiterst eenvoudig. Uw documentaire kredieten, collections en bankwaarborgen kunnen in een handomdraai worden aangemaakt. Het beheer en de opvolging ervan verlopen gemakkelijker en duidelijker.

Belfius e-Trade Finance bevat een aantal functies die het invoeren van verrichtingen vereenvoudigt:

  • Een database van tegenpartijen;
  • Templates en Creatie Similar;
  • Dropdownmenu’s en automatische controles.

Gespecialiseerde ondersteuning

Wenst u meer informatie?

  • Neem contact op met uw Corporate Banker of met de specialisten van Belfius Contact Electronic Banking. Zij staan tot uw dienst om te antwoorden op al uw vragen en om u te helpen bij de keuze en het gebruik van e-banking tools.
  • In BE=Trade by Belfius beschikt u ook over een complete onlinehulpfunctie.

Neem contact met ons op